image  mig forfra   TPK

img_8960  2fe42a45-7034-4dce-9db8-c4e79006cf01   img_4925

Hvem er jeg? Jeg er 30 år gammel, oprindeligt fra Bornholm, men har boet i København siden sommeren 2007. Jeg har altid været en aktiv pige, spillet både håndbold, badminton, tennis og ikke mindst fodbold i over 10 år.

Hvornår startede jeg med at interessere mig for træning? Siden slutningen af min gymnasietid i 2007, begyndte jeg at interessere mig for sund kost og træning, og startede så småt op med at styrketræne og gå til spinning. Det har siden hen udviklet sig en del, og jeg vil i dag ikke være foruden min styrketræning og løb.

Hvordan ser min dag ud? Jeg elsker at træne, og går op i at leve sundt. Min hverdag er derfor fyldt med træning, madlavning, arbejde og træning af mine seje klienter, hygge med kæresten, veninderne og familien, som jeg besøger på Bornholm, så ofte som jeg kan. Jeg bor sammen med min kæreste Patrick, og vi venter vores første barn, en dreng, til november 2017.

Hvad er jeg uddannet som udover personlig træner? Jeg er uddannet handelsøkonom på Niels Brock og kontorassistent hos Ekstra Bladet, men fandt hurtig ud af, at det slet ikke var det jeg brændte for! Min store passion for træning og sundhed er i den grad grunden til, at jeg skiftede kontorstolen og computerskærmen ud med håndvægte og grøntsager, og valgte at uddanne mig til kostvejleder i 2012, og fitnessinstruktør og personlig træner i 2014. Udover det er jeg nu også uddannet sundheds- & vægttabs coach (2016).

Jeg vil rigtig gerne dele min glæde omkring en sund og aktiv livsstil!

Hvor kan du se mere fra min hverdag og mit arbejde som personlig træner? Du kan se mere fra min hverdag på Instagram og på min facebook side med madopskrifter, trænings tip og videoer og anmeldelser fra mine klienter. Følg også med på Instagram snapchat, hvor jeg dagligt smider billeder op af stort set alt, hvad jeg laver hver dag.

Uddannelser og kurser
Personlig træner (2014, At Work)
Sundheds- & vægttabs coach (2016, Fitness Institute)
Ernæringsspecialist, Sports ernæring (2012, At Work)
Fitnessinstruktør (2014, At Work)
Sundhed- & vægttabs coach (2016, Fitness Institute)
Workshop 1 – Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann (2015, Maxer.dk)
Sundhedsugle® Health Management, Promotion and Modification (2012, At Work)

Kompetenceområder
Kostvejledning og kostplaner
Vægttab og livsstilsændring
Livsstils coaching
Motivator
Styrketræning (HIIT, træning med frivægte, i maskiner, Mobilefit og TRX)
Funktionel træning og cirkeltræning
Intervaltræning (primært løb)
Løbetræning