Sutte tips & tricks

Back on the Blog!

Hej venner! Jeg har simpelthen fundet lysten til at blogge igen, og håber sådan der er nogle, der stadig har lyst til at læse med? Jeg krydser i hvert fald mine fingre 🙂

Det er al for lang tid siden, faktisk næsten 1 år siden sidste blogindlæg, der handlede om sutte tips & tricks. Meget er sket siden, og jeg tænker det vil være passende med en update på livet her i Nexø, på Bornholm.

På søndag fylder Huxi 1 år, og jeg synes virkelig det her år er fløjet af sted. Det er total kliché, men det passer altså. Livet som mor til 2 er fantastisk, hårdt, udfordrende og jeg føler nærmest jeg lærer noget hver dag. Lærer hvordan jeg kan tackle situationer, hvor bølgerne går lidt højt, hvordan jeg bedre kan time arbejde, aflevering, hentning, indkøb, oprydning osv.

Theodor bliver 4 år til oktober, han er blevet så stor. Han er rigtig god til at passe på Huxi og hjælpe os. Han ved godt, når Huxi laver noget han ikke må og råber ‘Mooooaaaar, Huxi er kravlet op på stoleeeen!’. Haha! Men han kan også godt være en strid banan, og tage legetøj fra ham, skubbe ham eller råbe lidt højt. Dog synes jeg det fylder mindre og mindre, og Theodor synes efterhånden også det er sjovt med en lillebror, der er begyndt at gå og være mere med i legene.

De er begge to nogle søde vandhunde, så vi får nok brugt mange timer på stranden denne sommer. Vi har valgt ikke at rejse, men blive her på øen, og udnytte alt det dén kan tilbyde. Til august (uge 34) har jeg fitness camp på Marbella Fitness Camp sammen med mine veninder Linnea & Anna, og her skal Huxi med. Jeg glæder mig SÅ meget, men jeg er godt nok også meget berørt over at skulle være væk fra Theodor i en uge. Puha, det bliver svært. Jeg ved dog han får en dejlig uge sammen med farmand, men det er stadig hårdt. Det ville bare ikke være nogen sjov ferie for os alle 4, hvis alle tog med, da jeg jo skal arbejde mange timer hver dag, være meget social på campen. Og vi synes heller vi vil bruge pengene på en ferie sidst på sommeren eller til efteråret. Min veninde Jeanne tager med som min barnepige, da min mor desværre ikke kan (hun var med, da jeg var afsted alene med Theodor da han var knap 1 år).

Juli er sidste måned på barsel for mig. Jeg er nemlig ikke startet op på fuldtid endnu. Som noget helt nyt, har jeg fået gang i et online træningsunivers, hvor man kan træne sammen med mig, lige når man vil. Der er et hav af træningsvideoer, alle kan være med og det kræver ikke udstyr. Og jeg elsker det – du kan tjekke det ud her ! Men det er stadig meget nyt, kræver MEGET energi, og jeg håber sådan at få flere medlemmer. Jeg har også et par personlig trænings klienter hjemme i mit home gym, og et hold i Rønne og et i Nexø. Begge hold er udendørs.

Da jeg gik på barsel, var tanken dog ikke, at jeg ville starte op igen med holdtræning og personlig træning. Ved siden af tilbyder jeg nemlig også virksomheder min hjælp som SoMe konsulent, kontorassistance og ad hoc opgaver, men har ingen virksomheder lige nu. Det er dog noget, jeg meget gerne vil igang med sammen med min online træning.

Ja, der sker en masse og det er fedt. Jeg vil dog gerne dele lidt mere omkring det hele, fordi jeg lige nu er ret påvirket af, hvad der skal ske. Men jeg skal lige finde hoved og hale i mine tanker og følelser, før jeg deler.

Nå men, det var lige en ‘kort’ status på livet, her på Bornholm! Vi nyder at have hus og have, selvom der konstant er projekter herhjemme. Lige nu er vi igang med at få fixet vores udestue, der blev ramt af vandskade. Men det tager desværre LANG tid pga levering af materiale, dem er skal lave det har travlt osv osv…

Ha’ en dejlig dag 🙂

1 kommentar

  • Velkommen tilbage. 👋 Det er noget sjovt noget med at blogge. Har flere gange holdt lange pauser, men jeg kommer altid tilbage. 😃 Ha en dejlig sommer. Savner Bornholm.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sutte tips & tricks