Velkommen til verden, dejlige Huxi

Sutte tips & tricks

Fed overskrift, haha. Sorry, dårlig humor! Nå, men jeg har samlet alle jeres tips til, hvordan de små babyer kan blive bedre til at tage sut. Og lad mig bare sige, jeg er altså fan af min online mødregruppe. Det væltede endnu en gang ind med svar på min IG story, og det er jeg utrolig glad for 🙂 RIGTIG mange skrev sukkervand på sutten, en str. op og gerne Bibs sutten (str. 2). For Huxi har det hjulpet med sukkervand, nusse i suttens ring, holde sutten op mod gangen, og så har jeg lige fået Bibs str. 2 hjem. Og så tænker jeg det nok skal lykkes 🙂

Her er svarene fra min Instagram:

 • Ikke give op
 • Dyp sutten i kamille te og lav små bevægelser op imod ganen
 • Narresut, hvor man stikke fingeren ind i midten og hjælpe lidt til
 • Dyp den i sukkervand
 • Nus ham på kinden, starter sutte refleksen, sæt sutten ind
 • En størrelse op i sut. Nogle babyer kan ikke bruge de helt små 0-2 mdr.
 • En jordmoder lærte, at hvis det er Bibs sutter skal det være en str. 2, da 1 ikke er lang nok til at nå op i ganen. Og hold sutten op mod ganen, hvis de ikke selv kan
 • Nusseklud over øjenene sammen med sut
 • Holde en finger på hver kind og trykke blidt
 • NUK sutten
 • Træn/øv når baby er mæt og veltilpas. Så forbinder de det med noget godt
 • Prik lidt på næsen
 • Brystmælk på sutten
 • Tålmodighed
 • Stofble i suttens ring, lidt tyngde kan hjælpe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til verden, dejlige Huxi