4 uger til termin!

Basisvarer leveret lige til døren

Annonce for Netto

Der er ingen tvivl om, at vores hverdag står overfor en stor forandring, når vi går fra 3 til 4, og jeg ved, vi får nok at se til med Theodor på 2,5 år og lillebror (3 uger til termin!). Derfor var der absolut ingen tvivl, da jeg blev spurgt om at prøve Nettos nye landsdækkende abonnementskasse Fillop. For vores forbrug af bleer, vådservietter m.m. stiger, og så er det bare rart at vide, at de her kedelige basis varer, som toiletpapir, havregryn, vaskemiddel, tandpasta, Nutella osv. bliver leveret 1 x måneden (det er det vi har valgt i første omgang, måske vi ændrer til hver 14. dag).

Fillop, er Nettos nye landsdækkende abonnement af basisvarer, som ikke skal på køl elle frost til Netto-priser.  Med Fillop kan du sammensætte din helt egen abonnementskasse med de basisvarer, du har brug for i hverdagen, og som ikke skal på køl eller frost. Når du har bestilt de varer, der passer til dit og familiens forbrug, bliver de automatisk leveret til din dør. Der leveres til hele landet, og du ikke behøver ikke være hjemme, når kassen leveres. Du bestemmer selv, hvor tit du vil have leveret for at undgå at løbe tør. Har du brug for at tilføje eller fjerne varer i Fillop-kassen – eller ændre på leveringen – kan du nemt gøre det fra din mobil. Det er da win-win! Det er varer du plejer at bruge penge på, men som du nu ikke skal slæbe hjem selv, men som bliver leveret lige til din dør.

5 gode grunde til at gøre brug af Fillop

  1. Levering af basisvarer, som ikke skal på køl og frost (Fx. toiletpapir, bleer, vådservietter, tandpasta, dåsetomater, juice, sodavand, øl, opvaskemiddel, vaskemiddel, morgenmadsprodukter, marmelade, mel, sukker osv.)
  2. Du kan ændre din abonnementskasse når dit forbrug ændrer sig. Du kan nemt fjerne eller tilføje varer til en enkelt levering. Så har du nok shampoo og toiletpapir i skabet, men har brug for flere dåsetomater og vådservietter i din abonnementskasse, så kan du nemt ændre din næste levering.
  3. Ingen binding. Med Fillop kan du sætte dit abonnement på pause, hvis du fx skal på ferie eller har nok i skabene, ligesom du helt kan annullere dit abonnement efter den første levering, hvis du ikke ønsker at modtage flere kasser. Du kan gøre det fra dag til dag, da Fillop er helt uden binding, og du gør det nemt og hurtigt fra Fillop appen.
  4. Levering til døren i hele landet. Fillop leverer din kasse lige til døren over hele landet, også øerne, og du behøver ikke at være hjemme.
  5. Fri fragt ved køb over 199 kr.

Jeg er i hvert fald sikker på, vi bliver glade for den her indkøbsløsning for vores familie.

Så behøver jeg kun ‘slæbe’ det på plads 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 uger til termin!