Vores 3 absolut 'baby lifesavers'

Om at gå på sommerferie, og så alligevel ikke rigtig

På mandag tager Theodor og jeg til Bornholm for at holde knap 3 ugers sommerferie. Og jeg glæder mig! Patrick har desværre kun 2 ugers sommerferie, den ene uge var vi på Kos, og den anden uge kommer han til Bornholm. Det havde været dejlig, hvis han havde mere ferie, men sådan er det som lærling. Derfor bliver det skønt at komme hjem til mine forældre, hvor Theodor og jeg skal bo, og så skal vi selvfølgelig se resten af familien og vores venner.

Patrick har haft 2 ugers barsel og 2 ugers sommerferie, så det er ikke meget vi har kunnet være sammen siden Theodor blev født. Helt ærlig, så havde det været fantastisk, hvis han kunne få mere barsel eller ferie, for det er hårdt arbejde at gå hjemme med en baby, så lidt hjælp og aflastning havde været dejligt. Men sådan er det 🙂

Nu skriver jeg sommerferie, men som selvstænding har man bare aldrig rigtig fri på sin ferie. Det er ikke noget jeg brokker mig over, for det er mit eget valg at gå på deltids barsel. Nogle dage er bare hårdere end andre. De 3 uger på Bornholm bliver på en måde ferie, men jeg skal stadig være der for mine online klienter, jeg tjekker op på dagligt.

Hvad har i af sommerferieplaner? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores 3 absolut 'baby lifesavers'