#25 Mandags intervaller

Vores 3 absolut ‘baby lifesavers’

Der er bare nogle ting man ikke kan leve uden, kender i det? Her til aften snakkede jeg med Patrick om 3 ting, som vi absolut ikke kunne se os selv være foruden de sidste 8,5 mdr. med Theodor i vores liv. Vi kan med garanti godt finde flere lifesavers, men det her er vores top 3:

 1. Mine bryster
 2. Slyngevuggen
 3. Sleep carrier (baby nest)

Selvfølgelig er vores kærlighed til hinanden en lifesaver i sig selv, fordi det gør os lykkelige og glade som familie. Og respekten for hinanden og vores behov, har også stor betydning.

Mine bryster og modermælk har dog reddet situationen mange gange, og jeg er glad for, at jeg fik amningen til at fungere, også selvom det gjorde PISSE ondt i starten og at jeg træner meget. Mine bryster/mm giver Theodor mad og får ham til at sove, falde til ro og trøster ham også, hvis han er helt ulykkelig. Det kan godt være du synes det er forkert, men det fungerer for os.

Slyngevuggen har i den grad reddet mange timers nattesøvn. Når Theodor ikke vil sove i sin egen seng eller bare er møg urolig, så kommer han i slyngevuggen og falder til ro. Vi bruger den også til hans lure, hvis vi ikke går med klapvognen. Slyngevuggen var med på Kos, og her brugte vi den stort set hver nat.

Sleep carrieren brugte vi SÅ meget i starten. Theodor var så lillebitte, så han lå i den i både sin vugge og barnevogn. Det var virkelig nemt at have ham med rundt, fordi vi let kunne tage ham med op fra barnevognen. Den var også vildt god, når jeg var i fitness og træne.

Hvad er din top 3 til baby lifesavers? 🙂

4 kommentarer

 • Maibritt

  Hej Line.
  Tak for en god blog 🙂
  Slyngevuggen har også været helt uundværlig for os! Nu er min datter på 7 mer dog begyndt at vende sig i den.. Gør Theodor også det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Majbritt. Nej, det gør han ikke, men kender flere der også gør det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  God top 3 I har. 😉

  Vores top 3 må nok være:
  Sut (få ham lærte at bruge den efter 4-5 måneder).
  Slyngevugge (MEGA life saver om dagen, om natten, hjemme, i sommerhus og sågar i Tyrkiet. Vi brugte den SÅ meget de første 9-10 måneder).
  TV (når der er reklamer er Viggo helt paralyseret. Tv’et er super godt hvis vi forældre lige har brug for en lille pause). 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette! Ja, slyngevuggen er bare genial, alle pengene værd 🙂 Theodor er ikke helt med på TV’et, men det kommer nok og ja så kan man lige slå benene op i 10 min, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#25 Mandags intervaller