Få tjekket dine delte mavemuskler efter graviditet

10 tips til dig der har en baby!

Jeg har efterhånden fået en del gode tips og fif til små ting, der lige gør det lidt nemmere at have en baby. Dem tænkte jeg, at jeg ville dele med jer, sammen med de tips, jeg fik fra nogle af mine følgere på Instagram. Hvis i sidder inde med flere, så skriv dem endelig nede i kommentarfeltet 🙂

 • Små babyer får ofte arp i hovedbunden eller ansigtet. Vores sundhedsplejerske gav mig det råd, at gnubbe det forsigtigt i cirkler med olie, og så tørre af med en stofble
 • Du kan halvere skumvaskeklude, og på den måde spare
 • Du kan gøre skumvaskeklude våde og putte i en frysepose eller anden pose, der kan lukkes til. På den måde har du altid våde vaskeklude med dig i pusletasken i stedet for vådservietter, der kan være hårde mod de smås numser
 • Du kan pumbe brystmælk ud og putte i isterningeposer og fryse ned. Når du så skal lave fx grød, kan du putte en ‘mælke-istering’ i det kogende vand, der alligevel skal køles ned inden grøden kan laves og spises
 • Du kan farvekoordinere stofbleer. Herhjemme er de farvede/mønstrede til gylp og de hvide til at skifte med/lorte bleerne
 • Når du bestiller en Latte to-go, så bestil en lille latte i stor kop, så du undgår at have kaffe over det hele når du går med barnevognen, og har kaffen i kopholderen. På Espresso House og Starbucks har de sådan nogle smarte rørpinde, som kan sættes i hullet i låget. Dem tager jeg ofte et par stykker af med i min taske
 • Få fat i en Sleep Carrier. Den er guld værd! Vi har brugt den fra første dag, både til Theodors lure men også barnevognen og i hans vugge, da han var helt lille og ikke fyldte særlig meget. Jeg bruger den stadig, fx når jeg er i fitness eller skal andre steder, hvor jeg ved jeg skal have ham med men hvor han evt. stadig kan sove
 • Brug en stofble i badekaret. Vi har et fold-sammen badekar fra Stokke, og her brugte vi i starten sæde-indsatsen, hvor Theodor så sad på en stofble, og undgik at glide
 • Suttesnor! Vi fik først en til Theo i julen, og jeg ved ikke hvor mange gange vi på de 2 måneder inden gik og samlede den skide sut op. Køb den bare 🙂
 • Sidst men ikke mindst: lyt til dine intuitioner! Du ved bedst og kender dit barn bedst

Læs også om vores ‘Must haves de første 3 måneder

img_0595

Det kan være svært at finde en cafe, hvor der er plads til barnevogn, legetøj, amning og hygge. Men jeg kan varmt anbefale Apartement 38 på Frederiksberg 🙂 Og her lærer jeg lige Theodor, at det er vigtigt med billede før vi spiser, haha!

7 kommentarer

 • Bjørg

  Sikke nogen gode tips! Min kæreste har allerede brugt to-go kaffe tipset 🙂 Hvordan har du gjort med de isterningeposer i forhold til at sterilisere dem før brug?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bjørg. Godt at høre 🙂 Det er et tip jeg har fået men ikke endnu selv afprøvet, så der må jeg være der svar skyldig. Jeg havde ikke selv tænkt over det og om det er nødvendigt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kan bestemt anbefale ammeindlæg i uld eller brystvarmere, som de også kaldes nogle steder. Så store at de dækker hele brystet! Ahhh SÅ meget mere behagelige og bløde end engangsindlæg, slet ikke så varmt, som man kunne tro, men nok til at mælken får stor gavn af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har selv brugt uld-indlæg her i vinterperioden. Jeg købte nogle store hvide på Apoteket, og de har altså været SÅ gode at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Line
  Ved du om jeres sleep Carrier findes i flere størrelser? Vi har en ordentligt basse baby på 4,5 måned der vejer 8,5kg. Han er vokset ud af liften til barnevognen og vi mangler et alternativ, så vi kan bære ham sovende ned fra lejligheden til barnevognen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie. Jeg kan kun se, de har en størrelse inde på deres hjemmeside. Men tag et kig eller skriv evt. til Najel 🙂 Jeg bruger den stadig til Theodor, og han måler knap 70 cm og vejer lidt over 7 kg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vi brugte vaseline og en babytandbørste mod arp. Det var supereffektivt. Og dit sidste råd er nok en af de bedste 😍👌 Og husk: gør det der virker, indtil det ik virker mere 😊
  Tak for en god blog både her og på insta!
  Kh fra en trofast følger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få tjekket dine delte mavemuskler efter graviditet