Den dag storken kom forbi...

Få tjekket dine delte mavemuskler efter graviditet

Jeg har indgået et spændende samarbejde med fysioterapeut Heidi fra Fysio360, der bla.arbejder med genoptræning af kvinder efter graviditet/fødsel.

Heidi og jeg vil gerne give dig en unik mulighed for at få tjekket dine mavemuskler samt hvilke øvelser du kan lave for at styrke maven og din bækkenbund.

20180201_115950

Først vil Heidi holde et foredrag om rectus diastase (delte mavemuskler), hvordan led er hormonelt påvirket efter fødsel og under amning, samt bækkenbunds info, genoptræningsøvelser og bevægelser, som man skal være opmærksom på efter fødsel. Bagefter vil du få mulighed for at få målt, hvor stor afstanden er mellem dine mavemuskler (se billede ovenover, hvor jeg får lavet en måling).

Vi har sat 2 timer af til både foredrag og måling, men det kan tage kortere tid afhængig af antallet af tilmeldte. Du har mulighed for at komme og være med 3 gange de næste 3 måneder, så du på den måde kan være sikker på, at din rectus diastase samler sig korrekt.

  • Onsdag d. 4/4 kl. 12.30-14.30
  • Onsdag d. 2/5 kl. 12.30-14.30
  • Onsdag d. 6/6 kl. 12.30-14.30
Det hele foregår i Sporting Health Club, Gothersgade 14, 2. sal., 1123 Kbh K. Det er først til mølle, da vi kun har plads til 10 deltagere. Det koster 250,- pr. gang, og du tilmelder dig ved at sende mig en mail på lineslivsstil@gmail.com.
Udover foredrag og måling, kan du selvfølgelig spørge mig til råds om træning, sundhed og kost. Du får et kort indblik i, hvor vi træner og hvad vi laver på mit Mor & barn hold. Foredrag og måling ligger desuden i forlængelse af vores ugentlige træning om onsdagen.
20180201_114039
20180201_120020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag storken kom forbi...