Det er en dreng vi venter os!

Hvad sker der med min blog når jeg har født?

Tilbage i 2015, d.25/4 for at være helt præcist, der udgav jeg mit første blogindlæg. Og hvorfor startede jeg egentlig med at blogge?

Jeg var godt igang med at bygge min Instagram-profil op, med nogle få følgere og jeg var vild med at dele billeder af min kost og træning. Jeg følte dog, at jeg manglede et sted, hvor jeg kunne skrive længere tekster og dele endnu mere for at inspirere andre til en sundere og sjovere aktiv livsstil.

“Hvad kan du så læse om på min blog? Alt lige fra træning, øvelser, sund mad til gode tips til hvordan du kan holde motivationen oppe – og selvfølgelig også om min hverdag, min egen træning og den jeg har med mine klienter,  restauranter og cafeer jeg besøger, nye trends jeg prøver af osv”

Sådan skrev jeg i mit første indlæg, og det er lige præcis dét, der har været mit mål fra start.

Det er stadig mit mål og grunden til, at jeg blogger – hvilket jeg håber i selvfølgelig kan mærke og læse 🙂 Men siden jeg startede med at blogge for ca 2,5 år siden, er der sket en masse, og lige nu står jeg overfor en af de største ændringer i mit liv. Jeg skal være mor. Og jeg skal stadig være personlig træner, coach og blogger, det har jeg ikke tænkt mig at lave om på. Derfor vil indholdet i mine blogindlæg stadig være om sund kost, inspiration til styrketræning og intervaltræning, test af nye produkter mm. De vil tage udgangspunkt i min aktive hverdag, men nu som mor. Derfor vil der selvfølgelig være indlæg, der handler om det at være mor, ligesom jeg har skrevet om at være gravid, men jeg prøver hele tiden at holde fokus på, hvordan jeg holder træningen ved lige osv. Men det er klart, at der kan gå lidt baby-snak i nogle indlæg, og hvis i ønsker mere af det, så vil jeg selvfølgelig gerne skrive om det.

Ellers håber jeg bare i forsat vil læse med, når jeg bliver fitness-mor-blogger <3

img_4925

Billedet er taget, i starten af min graviditet, lige før jeg var 3 måneder henne. Jeg havde det SÅ skidt med kvalme op til begge ører, men jeg fik heldigvis taget nogle super flotte billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er en dreng vi venter os!