Når et personlig træningsforløb giver mere end vægttab...

Se hvilke træningssko, jeg bruger lige nu!

Jeg skifter tit træningssko, men har bestemt også mine favoritter, som jeg træner mest i. Det sidste stykke tid har jeg været meget opmærksom på at skifte sko, alt efter om jeg løber eller styrketræner. Hvorfor? Det har jeg fordi, det er bedst for dine fødder og for at forhindre skader, ikke at løbe i de samme sko, som du træner i. Dine skridt og belastning er nemlig en smule anderledes alt efter om du løber eller går. Så løbesko på når du løber, og træningssko når du træner 🙂

I øjeblikket foretrækker jeg at løbe intervaller i mine Nike Free RN Flyknit og Adidas Booster til længere løb. Til træning bruger jeg Reebok Crossfit (primært bentræning; den grå/grønne model findes desværre ikke hos Workoutshop), Under ArmourNike Focus Flyknit eller Nike Free TR Flyknit.

img_7115

img_7129

img_7128

img_7127

Musik er en vigtig faktor for mig, når jeg træner. Jeg har lavet en top 40 over sange jeg lytter til, som du finder her. Jeg bruger Jabra headset, deres Sport Pulse eller Sport Coach udgave. Det er det ultimative bedste headset man kan have på! Jeg er i hvert fald fan 🙂

Og så er jeg altså blevet fan af Barebells Pudding (havde aldrig troet, at pudding var mig, meeeen!) Mums de er gode – jeg spiser dem enten efter træning eller som mellemmåltid.

Indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et personlig træningsforløb giver mere end vægttab...