Løbeguide til dig gerne vil igang med at løbe!

3 hurtige bud på takeaway-morgenmad!

img_6772

I har sikkert også nogle morgener, hvor det lige går stærkt nok, og man skynder sig ud af døren. Uden morgenmad – og den ved vi jo godt, er super vigtigt for at give kroppen god energi fra morgenstunden af 🙂

Heldigvis er der rig mulighed for at købe sig til en sund takeaway-morgenmad, lige rundt hjørnet, hvis du altså bor, hvor der er en 7-Eleven i nærheden. (Som bornholmer er man stadig lidt irriteret over, de endnu ikke er kommet til solskinsøen!)

The Protein Kitchen har lanceret 3 forskellige salater (læs mere her). De er fornuftigt sammensat med de bedste råvarer, brugbare kulhydrater samt gode fedt- og proteinkilder: The Exotic Fit Chicken, The Super Salmon og The Power Vegan. Udover salaterne, så er der tre forskellige varianter af The Power Skyr – én med glutenfri granola, en med blåbær og jordbær og en med melon og ananas.

Skal jeg selv købe takeaway-morgenmad, så vil vælge mellem:

  1. The Exotic Fit Chicken
  2. The Power Skyr med glutenfri Granola
  3. Eller 2 kyllingespyd og en pose med gulerødder eller en grov bolle

Og selvfølgelig en stor kop kaffe til!

Jeg har intet problem med at spise salat og kylling til morgenmad. Det er måske ikke lige alles favorit, men prøv det. Ellers så er The Power Skyr altså rigtig lækker 😉

IMG_6706

img_6752

Indlægget er hverken sponsoreret eller lign, men indeholder min helt egen personlige mening om nogle gode og sunde produkter sammensat af de bedste råvarer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeguide til dig gerne vil igang med at løbe!