De lange stænger er blevet hurtigere...

Tips, tricks og inspiration til træningssko!

Mange af jer har efterspurgt gode råd omkring de sko jeg bruger til at løbe og træne i. Derfor har jeg taget billeder af de sko jeg bruger aller mest lige nu, og som jeg synes fungerer optimalt for mig. Jeg vil altid råde dig til at få lavet en løbetest, hvis du skal invistere i et par løbesko, for at sikre, at du får den der passer til din fod og din løbestil.

LØB:
Nike Free RN Flyknit er min nye yndlings løbesko. Den er virkelig let at have på og løbe i, og den passer godt til min fod. Jeg bruger din primært til løb uden for.
Reebok ZPump bruger jeg også til at løbe i, primært uden for. Den er ligeledes let at have på og løbe i.

image

TRÆNING:
Nike Free TR Flyknit er nyeste sko til min samling, og jeg bruger den når jeg træner. Den er virkelig rar at have på, og fungerer rigtig godt til de eksplosive øvelser jeg laver med Philip aka Rebelsport.
Under Armour bruger jeg både til dagligt når jeg er på arbejde i Sporting Health Club men også når jeg træner. Jeg kan også løbe i den, fx hvis jeg skal løbe Hill Sprints før eller efter min træning.
Reebok Crossfit (Nano) bruger jeg primært når jeg træner ben og skal løfte tungt, da jeg står langt bedre fast og kan holde vægten tilbage på hælen i mine løft. De fungerer dog ikke til at lave Sprints, så her skifter jeg hvis jeg skal det til Nike Free eller Under Armour.

image

image

DAGLIGT:
Jeg render stort set altid rundt i sneakers, også selvom jeg ikke træner eller ikke er på arbejde, og de her 3 par er mine yndlings lige i øjeblikket! Sorte Nike, Sorte Reebok og Adidas Yeezy Boost.

image

Håber i kan finde inspiration til jeres løbe- og træningssko. Det vigtigste for mig, når jeg vælger nye sko, er comfort og at de føles behagelige at have på. Løbesko skal være lette, og generelt vil jeg gerne sørge for at have en god stabilitet til min styrketræning 🙂

Pssst… I dag løb jeg ved Kastellet (Kbh K), og snuppede på vejen 20 ture op/ned på den her lækre trappe. Det var hårdt, men ret sjovt lige at få implementeret på turen! Husk at variere dit løb og din træning! Gør det sjovt, hårdt og pres dig selv. Ofte kan du meget mere end du lige selv tror! Go go go 😉

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lange stænger er blevet hurtigere...