Intervaltræning - de her intervaller sparker røv!

De lange stænger er blevet hurtigere…

image

Jeg elsker at blive presset og udfordret, så da min coach Philip aka Rebelsport i går sagde: du løber lige den 5’er med pace 4:30 min/km inden vi ses på fredag, ja så måtte jeg prøve i dag 🙂 Og det lykkedes sku!

Jeg løb 5 km på 22:02 min, og det er med en pace på 4:26 min/km. Egentlig nåede jeg kun at løbe 4,99 km på 22:01, da jeg blev så ivrig og var ved at falde af løbebåndet lige til sidst, at jeg bare hamrede stopknappen i, ligesom jeg troede den ville skifte til 5,00 km. Haha, typisk mig 😉

image

Jeg gad godt ned på 20 min på 5 km, der er selvfølgelig lidt vej endnu, men jeg kan godt lide de her udfordringer og målsætninger, som vi sætter for mit løb, både alm løb men også mine bakkesprints 🙂 Men lige nu klapper jeg mig selv på skulderen og løbet i dag!

Hvad har du som målsætninger i din træning/løb?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intervaltræning - de her intervaller sparker røv!