Pizza med bund af... tun!

Inspiration til din træning – en anderledes cirkeltræning!

cirkeltræning

Min træning med Philip aka Rebelsport_ er altid super hård, udfordrende men i den grad også mega sjov. Jeg er vild med, at jeg hver gang bliver presset MAX og virkelig ud af min comfort zone. Samtidig med, at jeg træner og rykker mig gang på gang, så bliver jeg top motiveret og inspireret til nye øvelser, som jeg udsætter mine egne seje piger for i Sporting Health Club 🙂 Så det er ren win-win, og noget af det bedste jeg kan gøre for mig selv!

I går tirsdag var det mine ben og især hofter der stod for skud, og så fik Philip da også lige grillet mine abs til sidst – av for den, det kan virkelig mærkes i dag!

Som inspiration til din træning kommer her en super hård cirkeltræning, som jeg tog 8 runder af:

  • Elevated reverse lunge w/banded hip flexion (10 reps til hvert ben +9 kg medicin bold)
  • Elevated reverse lunge w/barbell (10 reps med skiftevis højre og venstre ben)
  • 2 x broad jumps + box jump (5 reps)
  • Eagle sit ups (10 reps + 9 kg medicin bold)

Du kan se en video på Instagram af øvelserne, tryk her. Den sidste øvelse er en sit up, hvor du ligger med spredte ben og fx har en foam roller mellem fødderne. Du skal have en medicin bold i hænderne, og enten kaste til en makker i det du kommer op og sidde eller op ad en væg.

Hvis du begiver dig ud i den her lækre cirkeltræning, så tag gerne en video eller et billede og tag mig på Instagram 🙂

cirkeltræning2 cirkeltræning3

Billederne er af Eagle sit up og broad jump+box jump.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza med bund af... tun!