Pizza med bund af… tun!

Jep, den er god nok! Jeg blev inspireret af min veninde og kollega Stine aka qvalis, og måtte bare prøve at lave pizza med bund af tun.
Den viste sig at være overdrevet god, nem at lave og super sund 🙂 Det skal du bruge til 1-2 pers:
- 1 dåse tun (behold vandet)
- 1 æg
- 60 gr havregryn
- 1 tsk fiber husk (kan undlades)
- lidt salt, gurkemeje og chili
- Topping: tomat, hytteost, grønkål eller frisk spinat
Alt blandes godt sammen i en skål. Tun-dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir. Jeg brugte en gaffel til både at blande massen sammen, og brede den ud på bagepladen.
Bunden sættes i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Tages ud, toppes med fyld og sættes ind i ovnen igen i ca 10-15 min. Hvis i er 2, så lav en stor dejlig salat til!
Ingen kommentarer endnu