Min udvikling // Min historie

Opskrift på ‘Chocolate Fitness Cake’

(Sponsoreret indlæg)

Hurraaa! I dag er det min fødselsdag, og det har jeg fejret med lækre pandekager til morgenmad, og så har jeg bagt en virkelig lækker ‘Chocolate Fitness Cake’ til mine kollegaer i Sporting Health Club. MUMS 🙂 Jeg er så heldig at have Cecilie Linds bog ‘The Protein Kitchen‘, og her brugte jeg opskriften til mine pandekager, og så lavede jeg lidt om i opskriften på ‘Vanilla Fitness Cake’.

fitnesskage2

fitnesskage   fitnesskage3

Opskrift på Chocolate Fitness Cake (der blev til 2 små kager, 1 i tærteform og 1 i rugbrødsform):

  • 480 gr. æggehvider (ca. 12 æg)
  • 100 gr. havregryn
  • 60 gr. chokolade proteinpulver
  • 1 banan
  • 100 gr. hytteost
  • 25 gr. kokosmel
  • 2 gr. vaniljesukker

Tænd ovnen på 200 gr.
Alt blendes sammen (husk at have det flydende nederst) i en blender. Hæld dejen i en bageform med bagepapir. Kagen bages i ovnen i ca. 20-30 min. Opskriften lød på 30 min, men min skulle kun have 20 min. Så hold øje, og stik med en gaffel for at tjekke. Når dejen ikke klæber til gaflen, er den færdig. Lad kagen køle, og top så evt. med glasur. Jeg lavede glasur af 1 scoop chokolade proteinpulver og vand, og dryssede med frysetørrede jordbær. Du kan evt. drysse med fint hakkede nødder eller bruge mørk chokolade, lade det smelte ud over som topping 🙂

Pandekagerne er lavet med opskrift fra bogen, så den finder i der 😉 Jeg fik neutral skyr blandet med Acaipulver fra Acaiacai til (derfor den lilla farve, toppet med frysetørret jordbær). Hvis du ikke ved, hvad Acai er, så kommer her en kort forklaring: Acai er et bær, som indeholder masser af antioxidanter, og som bidrager til at bekæmpe inflammation. Acai er rig på bla. fenolsyre og ketoner, som hindrer for hurtig optagelse af kulhydrater, og Acai er rig på en hel række essentielle aminosyrer. Læs meget mere her.

pandekager

I aften står den på sushi på Sticks’n’Sushi med min veninde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min udvikling // Min historie