Sund proteinkage på kun 5 ingredienser...

Mad & Kaffe – lækker brunch i Kbh!

Min dag startede kl.6:30 med dagens første PT klient. Altid godt at få noget ud af dagen, og jeg tager hatten af for mine piger, der vil komme og træne så tidligt 🙂 Kl.9:30 havde de sidste piger fået dagens kærlige og svedige trænings-tæsk, og så gik turen mod Mad & Kaffe på Vesterbro. Her skulle jeg spise brunch (jeg var hundesulten, fordi jeg endnu ikke havde fået morgenmad!) sammen med Laura & Katrine, som jeg havde fornøjelsen af at træne først.

Og mums for en brunch. Det er første gang jeg besøger Mad & Kaffe, og det var super lækkert. Jeg valgte 5 ting til 105 kr: tomatsalat, øllebrød (uden flødeskum), yoghurt med msuli og matcha, laks og røræg med champignoner. Og så en dejlig stor americano til!

Resten af dagen skal bruges på hjemmearbejde, træning (med utrolige ømme stænger fra mandagens træning, som du finder her – Av av av), og afslapning 🙂

mad

mad2

Følg med på snappen line_hhansen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund proteinkage på kun 5 ingredienser...