Derfor går dine nytårsforsæt og slankekur i vasken!

Vil du med på Marbellas bedste Fitnesscamp?

Ferie, sol, pool, træning, strand, afslapning, hygge og en masse udfordringer. Lyder det som noget for dig? Så kan du stadig nå det 🙂 Jeg afholder min egen Fitnesscamp i uge 25, d.19/6-26/6 og jeg vil enormt gerne have dig med. Det koster 5.495 kr.  Det er inkl. ophold, fuld pension, frugt, vand, intensiv træning dagligt samt transfer. Det er kun flybilletter, som du skal købe udover – jeg har fundet mine billetter til 1.400 kr/retur.

Der vil være flere holdtræninger hver dag, som du selv vælger om du vil være med til. Hvis ikke, kan du altid selv træne, når der ikke er timer eller bare ligge ved poolen og slappe af. Udover holdtræning, kan du booke en times personlig træning med mig, og jeg vil også holde et foredrag om mit syn på sundhed.

På campen bliver der serveret lækker og sund morgenmad, frokost og aftensmad, og i baren kan du købe proteinshakes eller proteinbarer. De skønne mennesker bag Marbella Fitnesscamp sørger for, at der altid er vand og frugt, og for at du har det super godt!

Alt i alt, så garanterer jeg for en helt fantastisk, motiverende, udfordrende, sjov og energifyldt ferie i de bedste omgivelser! Rejser du alene kommer du på værelse med 2-3 andre, som også er afsted alene, og er i flere der rejser sammen får i jeres eget værelse. (Rigtig mange tager faktisk afsted alene og lærer nye mennesker at kende!)

Ses vi? Tilmelding foregår via Marbella Fitness, tryk her.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor går dine nytårsforsæt og slankekur i vasken!