Sådan undgår du tømmermænd...

Afslutning på 6 ugers kostchallenge

I torsdags var det 6 uger siden jeg tog udfordringen op fra min kollega Kim aka Rockstardiet om at følge hans kostplan i 6 uger. Også henover julen. Du kan læse mere her.

Jeg synes egentlig det er gået rigtig godt, men de 11 dage jeg var hjemme i julen, satte mig lidt på en prøve. Jeg fik dog trænet 2 gange om dagen (morgen cardio + styrke om aftenen) og holdt mig nogenlunde inden for kostplanen. Men jeg havde også både tiden og lysten til det! Må indrømme der røg lidt ekstra marcipan og pebernødder ned, men det har jeg det helt fint med. Det svære for mig var slet ikke julemaden, men marcipan, chokolade og pebernødder – det elsker jeg 🙂

Slut resultatet blev: -17 cm, -4,5 kg, og så faldt min fedtprocent med 5,6% (målt med en Harpenden fedttang). Det er jeg fuldt ud tilfreds med og har valgt at forsætte i samme spor et stykke tid endnu.

Jeg har virkelig lært at lytte til min krop og min sultfornemmelse. Jeg har haft det fint med at spise 3 hovedmåltider, men vil nok skrue lidt op for mellemmåltiderne igen.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår du tømmermænd...