5 tips til din (jule-)ferietræning!

Hvorfor personlig træning er vigtigt for mig…

“Jeg håber du har spist godt, for du kommer til at forbrænde en hel del i dag! Vi skal bare have dine ben til at brænde…”

Sådan lagde Philip aka Rebelsport_ ud i går inden han gik i gang med at tæske mig igennem noget af en personlig trænings-time. Hold da op! Og lige præcis dén følelse jeg havde i kroppen bagefter, betyder alt for mig for at jeg kan rykke mig og komme ud af min comfort zone.

image

Personlig træning er vigtigt for mig, også selvom jeg arbejder som en personlig træner, fordi jeg selv har brug for en der presser mig, lytter til mig når jeg ikke tror på mig selv og en som virkelig formår at få mig helt derud, hvor jeg ikke rigtig kan bunde først. Træning med Philip er langt fra en dans på roser! Jeg kamp sveder, ryster og i går snurrede det vist også en del og jeg kunne ikke helt stå på mine ben, men hold kæft hvor var det fedt, pludseligt at gøre ting jeg ikke troede jeg kunne. At hoppe, sprinte og løfte mig selv op, det var mega hårdt men også super sejt at jeg faktisk kunne.

Jeg opdagede i går, at jeg i mange mange år, har sagt til mig selv, at jeg pga. min højde (176 cm) er langsom og tung i røven – og derfor aldrig rigtig har gjort mig i boxjump, sprint eller lign. Men i går overraskede jeg mig selv, ved faktisk lige pludselig at være hurtig, kunne hoppe over kasser og få gang i de lange stænger! Hvad lærte jeg af det? Så længe du bliver ved med at overbevise dig selv om, at du IKKE kan – ja så kan du ikke. Men hvis du prøver og gør et forsøg og siger til dig selv, at du godt kan, ja så kan du godt! Jeg kunne i hvert fald og blev bedre og bedre i går, og et af mine aller bedste råd til alle mine egne piger og til alle jer der læser med: Tro nu for helved (undskyld mit sprog!) på jer selv <3

Til info, så træner jeg med Philip for at blive skadesfri. Philip er også fysioterapeut, så jeg føler mig virkelig i trygge hænder, når smerterne ved fod og hofte opstår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til din (jule-)ferietræning!