Sådan så min ferietræning ud..

Vind et klippekort til DoYoga!

Det er ingen hemmelighed, at jeg har fundet ud af, hvor godt min krop har det når jeg får dyrket yoga ved siden af min styrketræning. Jeg døjer med en del skader og ømme muskler, og jeg føler, at yoga giver mig en masse ro i kroppen, mere velvære og en bedre kropsfølelse.

Jeg har været til yoga hos DoYoga i Store Kongesgade 79, Kbh K. Deres lille studie og dygtige undervisere er lige mig, og jeg kan godt lide deres Hatha og Vinyasa hold.

Derfor vil jeg gerne, i samarbejde med DoYoga.dk, give en lille julegave til en af jer, kære læsere: du kan vinde et klippekort med 10 x valgfri yoga til en værdi à 900 kr. Sådan deltager du:

 1. Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du gerne vil vinde 🙂
 2. Følg mig på Bloglovin her
 3. Følg mig også gerne på Instagram lineslivsstil og Doyoga
 4. Kryds dine fingre! Jeg finder den heldige vinder på søndag d.20/12, som også er 4. søndag i advent 🙂

image

9 kommentarer

 • Anja Sørensen

  Jeg går til yoga i fitness flere gange om ugen, men kunne godt tænke mig at udvide feltet med mere specialiserede instruktører. Desværre rækker SU’en ikke til et yogacenter, og derfor ville jeg gerne vinde et klippekort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Vest

  Uhh jeg elsker yoga, det giver en dejlig og ro i kroppen og sindet, men synes desværre ikke at det er særlig godt i diverse fitness kæder. Jeg ville rigtig gerne gå til yoga i et yogacenter, men har ikke pengene til det, da jeg prioriterer styrketræning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Jeg er gravid, og yoga er simpelthen den bedste form for motion, jeg kan gøre for mig selv, så jeg stadig kan passe mit job uden at få ondt i ryggen – hvilket sker, hvis ikke jeg træner regelmæssigt.
  Det ville være SÅ dejligt at vinde klippekortet – og så her op til jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Yoga gør godt for de 4. mio tanker, der bulrer rundt i hovedet på mig 🙂 yoga er min gymnastik for krop og sjæl, og doyoga har kundalini yoga som jeg gerne vil kaste mig over i 2016 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har hørt, at yoga kan hjælpe på mange gener og skabe en ro, som de fleste vil have gavn af, uanset hvad der ellers foregår i deres liv. Jeg har i længere tid haft problemer med min ryg, som på trods af fremgang, stadig giver gener. Jeg ved, at det handler om prioritering, men det er pt. ikke muligt for mig, at økonomisk prioritere at få prøvet yoga som et nyt middel mod smerten og derfor vil jeg gerne vinde – så jeg kan få det prøvet af og forhåbentlig opleve, at det giver mig den positive effekt som yoga er kendt for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Åhh jeg ville elske at få min styrke tilbage efter en graviditet! At kunne få min krop tilbage i form, og have styrken og roen til at være mig selv igen! Derfor vil jeg gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Steinmüller

  Jeg har længe overvejet at prøve yoga, da jeg tror det kunne hjælpe mig med at slappe af, stresse af, slippe tankerne, og få styrket kroppen og blive stærkere og få bedre balance, jeg er ikke særlig stæke i min len/hofte core da jeg har indre springhofte som driller mig ofte. Jeg krydser finger for jeg bliver den heldige vinder. Glædelig Jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Suhr

  Af samme grund som dig – ville nok gavne min krop ved siden af styrken. Og så ville det jo ikke være en skam at blive lidt mere smidig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan så min ferietræning ud..