Lad os hygge og nyde Mortensaften sammen!

Ud af komfort zonen…

I går var jeg forbi Vesterbronx, hvor jeg havde en træningsaftale med Susanne fra Workoutshop.dk, som jeg er ambassadør for og Linnea, som også er personlig træner og ambassadør. Susanne havde hooket os op med Nicolaj, som skulle tæske os igennem en bentræning.. Og her kom jeg virkelig ud af min komfort zone!

Jeg kan bedst lide at træne alene, men en gang i mellem er det virkelig bare rart at slå hjernen fra og hvor der er en anden der styrer showet og vælger øvelser! Vi var igennem leg curl, bulgarian split squat, glute bridge, squat, benpres og stiv benet dødløft. Alle øvelser kørte vi på en hel anden måde end jeg er vant til med pyramide set, faldende vægt og forskellige antal reps. Så fedt!

Hvornår har i sidst oplevet i kom ud af jeres komfort zone og blev presset lidt ekstra? 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os hygge og nyde Mortensaften sammen!