Nyt træningsgear...

Cardio Pump Fusion // Vind et par…

Træningssko er gået hen og blevet min hverdagssko, da jeg stort set altid er i Sporting Health Club på arbejde eller for at træne. Når jeg er på arbejde og især når jeg træner er det vigtigt for mig at have træningssko på, som jeg føler sidder godt og som passer til det jeg træner. Når jeg træner ben (fx squat og dødløft) bruger jeg Reebok Nano 5.0, som jeg næsten lige er begyndt at bruge. Jeg kan dog tydeligt mærke forskel og står langt bedre fast! Når jeg løber bruger jeg enten Adidas Ultra Boost eller New Balance ved længere løb. Og nu er jeg så blevet ret vild med Rebooks nye Cardio Pump Fusion, som jeg bruger til fx boksning og HIIT fordi den er let at have på og ret behagelig 🙂

image

Og nu kan du være så heldig at vinde et par! Jeg har nemlig fået lov til at forære 2 par til 2 af jer, der følger med her på bloggen 🙂

For at vinde skal du:

 • Skrive i kommentarfeltet hvorfor du skal vinde og hvilken str.
 • Følge mig på Bloglovin her
 • Krydse dine fingre!

Jeg finder de 2 heldige vindere fredag d.16/10, som får besked via den mail, der oplyses ved kommentaren. Good luck! 🙂

image

72 kommentarer

 • Annemarie Skjøtt

  Tror helt klart, at jeg vil udføre de træningspas du har vist mig, meget mere intenst og effektivt, Samtidig kommer jeg til at føle mig helt ovenpå/lækker, da jeg jo ved at ” min personlige træner” bruger de samme sko, så ingen undskyldning for ikke at give den max gas. Kan man mon fedte mere !! Tror det ikke.. Tihi!!
  Tror jeg bruger str. 40 ( måske str.39)
  Træningsknuzzzz Annemarie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Annemarie! Tak for din kommentar, det er blot på det forkerte blogindlæg. Se det seneste jeg har lagt ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg er begyndt, at træne og den forbindelse har jeg brug for dem i str. 39 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg skal vinde, fordi jeg er begyndt til, at træne, derfor har jeg brug for dem i str. 39 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Line. :grinning: Super fed inspiration du giver. Jeg træner selv alt hvad jeg kan kommer i nærheden af :sweat_smile: ……så skoen bliver hurtig slidt. Bruger str 38 ville være fantastisk at vinde et par…….det er super fed og har fået gode anmelderser…….God træning :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg har i år, for første gang i mit liv, fundet en motionsform jeg virkelig synes er sjov! Det er BodyCombat, og det er simpelthen fantastisk og jeg har nu været afsted 2-3 gange om ugen siden januar 🙂 Men jeg kan godt mærke at mine løbesko ikke er helt optimale til de timer, derfor ville det være så fedt med her sko – de ser jo også vildt cool ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephani

  Hej Line :161: Jeg har tidligere skrevet en kommentar på denne tråd, men kan ikke se den – så jeg prøver lige igen 🙂
  Jeg vil utroligt gerne være den ene af de to heldige, da jeg er i gang med et 8 ugers forløb med personlig træner, så det er jo rart at have lidt forskelligt at træne i :stuck_out_tongue_cloey: Desuden skal man jo aldrig gå ned på udstyr :122: Str. 39 vil være perfekt :87:
  Jeg følger dig alle steder – og nu også på Bloglovin :raising_hand:
  Så nu er det jo bare med at krydse fingre og håbe på det bedste :no_good: :innocent:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg trænger så meget til nogle nye fede sko! Dem jeg har nu er så slidt, så det er kun et spørgsmål om tid før min fod glider igennem siden af skoen til de hårde træningstimer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tammie

  Jeg vil gerne vinde pga jeg gerne vil hjælpe min smukke kæreste med at motivere hende mens hun træner så jeg også kan være med og vi kan gøre det sammen for at nå hendes mål str 40

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvor er de bare fede – jeg trænger virkelig til at se lidt fab ud når jeg træner :sweat_smile:

  Mine gamle træningssko er efterhånden så trætte at folk griner af dem :joy:

  Gerne str. 40 :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Fordi mine nuværende træningssko er så slidte, at det næsten er pinligt. Derfor trænger jeg til nogle nye, som giver god støtte og som oven i købet er vildt flotte 🙂

  Bruger str. 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg skal vinde de top seje træningssko fordi – jeg virkelig mangler en god sko til træning, især når jeg skal træne HIIT og boksning – mine gamle Nike er ved at blive trætte, og jeg ville da gerne kunne flyve rundt til træning Weehuuu!
  Nu krydser jeg mine fingre og håber på jeg er en heldig pige på fredag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Iiihh – det kunne være alletiders med lidt flyvende hjælp til den hårde HIIT træning – jeg krydser fingre (og tæer) ☺️☝️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fordi mine nuværende løbesko giver mig betændelse i mine ben fordi de er så dårlige… Det kunne være så læks at få nogle nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shirly neve

  Mig og min veninde shelia da vi begge er igang med vores nye sunde livsstil ☺️ str.38 og 36 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lützow

  Dem skal jeg vinde. Jeg er gravid med termin midt i november. Jeg træner stadig med 5,5 km løb og crosstrainer. Men det sætter sine spor på løbeskoene, så når jeg har født og rigtig skal i form igen, så har jeg brug for nye. Det vil passe perfekt Str. 38.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lützow

  Dem skal jeg vinde. Jeg er gravid med termin midt i november. Jeg træner stadig med 5,5 km løb og crosstrainer. Men det sætter sine spor på løbeskoene, så når jeg har født og rigtig skal i form igen, så har jeg brug for nye. Det vil passe perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Mine løbesko er så gamle at jeg efterhånden ikke kan huske hvornår jeg købte dem, og nu er jeg begyndt at døje med smerter i min ene akilleshæl. Frygter det er skoens skyld. Desværre har jeg kun deltidsjob efter færdiggjort uddannelse hvilket betyder en ikke alt for god økonomi – derfor ville det være så skønt at vinde disse fantastiske sko! str 37,5 eller 38 hvis ikke der er halve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Mine løbesko har efterhånden et par år på bagen og med gennemsnitligt to-3 ugentlige løbeture, trænger de efterhånden til en udskiftning 🙂 Jeg bruger str. 38,5, men findes det ikke, må det bliver en str. 39 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Tran

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til nogle nye løbesko. 🙂 Jeg bruger størrelse 39 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg vil gerne vinde til min søde lillesøster Tina. Hun er startet nyt arbejde, og meldt sig ind i deres trænings-club. Men hun har ikke sko og heller ikke lige penge til nye. Jeg vil så gerne støtte hende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg mener helt klart, at jeg skal bære den heldige vinder, da jeg lige er startet op på en sundere livsstil og er begyndt at give den gas med træning og løb.. Til dette mangler jeg dog et par gode sko og det ville derfor være fantastisk at vinde disse:) jeg bruger str. 39. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  37,5 mine sko er helt nedslidte.så jeg trænger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Disse sko skal blive mine, i en str 38, fordi jeg virkelig mangler en tro følgesvend i centeret (træner pt i strømpesokker), da pengene ikke lige har kunnet slå til og de gamle for længst har givet op! Og de her er jo bare alt for lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Winther

  Jeg vil super gerne vinde disse mega fede sko i en str. 41, da jeg ikke har nogle træningssko og lige er begyndt at træne.

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Winther

  Jeg vil super gerne vinde disse mega fede sko i en str. 41, da jeg ikke har nogle træningssko og lige er begyndt at træne.

  Kryder fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin kofod

  Min søde Louise ku godt bruge motivation oven på en hård tid med stress og et par af de fede sko ville uden tvivl hjælpe hende igang igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Vejby

  Jeg vil super gerne vinde et par af de lækre sko i str. 41 til min dejlige datter Natasja. Så kan hun træne ordentlig sammen med hendes nye fodboldhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Millr

  Hej Line. Bloggen følges nu og jeg håber at vinde skoene i str. 39, fordi jeg mangler nogle gode indendørssko til træning. Og så gør det gør heller ikke noget at de er super fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Hov og jeg hedder Mille og ikke Millr 🙂
   Og hvis jeg vinder, vil jeg dele præmieren med min bedste veninde Cecilie, som pt. også er i gang med et bootcamp forløb som jeg selv. (Str.39)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  De er virkelig lækre!
  Jeg har, af ukendte årsager, på den seneste mistet motivationen til at vedligeholde min træning. Det er jeg virkelig ærgerlig over, da jeg ved hvor meget energi og glæde, det giver i min hverdag. Det vil derfor være så lækkert at vinde et par nye sko, da nyt træningsgrej altid giver mig en ny og øget motivation. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria V.

  Fordi jeg mangler et par nye smarte løbesko til mit seje bootcampforløb og det spænder ikke godt overens med et SU-budget! Fed konkurrence 🙂 (i str. 39, jeg krydser fingre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Wisby

  Jeg vil gerne vinde dem fordi efter en ryg operation skal lære at træne på en ny måde og min kære veninde Mia vending er altid ved min side str 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne N. Mortensen

  Jeg skal vinde fordi at jeg er igang med et større vægttab. Det indebære en del cardio i form af step og løb. Mit problem er dog, at jeg har rigtig svært ved af finde en sko, der er perfekt til mig, da jeg er platfod og knækker sammen i min ene ankel hvergang jeg stepper og løber. Det er smertefuldt og det er farligt, da jeg nemt kan falde i gulvet når det sker.
  Reebok Cardio Pump fusion lyder til at kan hjælpe mig rigtig meget, da den kan pumpes efter mine fødder, så skoen sidder perfekt.
  Jeg krydser alt jeg kan for at vinde en sko, der kan gavne og glæde min hårde træning Jeg bruger str 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette lodberg

  Jeg skal vinde , fordi jeg igennem længere varighed sygdom er ved at komme ud på den anden side. . Min god veninde og træning partner Vivian Jespersen har hjulpet med med at det altid er sjov at træne. Str . 37

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg ville elske at få fingre i sådan et par til mig og min veninde. Det er nok mest min veninde der trænger til et par nye træningssko, fordi dem hun har er rigtige tarvelige, og ikke gode for hendes fødder. Og hvis vi så kunne matche, så ville det da være super cool.
  Fedt at følge dig på bloggen og på FB
  Jeg er str. 38,5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jeg træner i mine løbesko, hvilket Toke på en meget venlig måde fik fortalt mig, at det var hans hade-træningssko. Ergo jeg er helt forkert på den, og kunne godt bruge et par rigtige træningssko – i str. 38,5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg krydser fingre – er lige startet i SHC og kunne godt bruge et par gode træningssko i str. 39. Hep hep 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Natalie Jensen

  Jeg vil utrolig gerne vinde disse lækre træningssko. Jeg elsker især at træne H.I.T som jeg har hørt de skulle være gode til. Det ville få min træning til at shine! Jeg bruger str. 37 i sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg i lang tid har trængt til nye træningssko og jeg vil gerne dele præmien med med søster Trine. Vi har det sidste år startet en ny livsstil op med hjælp fra Line og nu trænger vi til at blive forkælet.
  Jeg bruger størrelse 41.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hola 🙂 Jeg kan desværre ikke subscribe, men here it goes..
  Jeg står op og arbejder, og prioriterer gode sko. Det er sparetider og ville bare elske at vinde et par 🙂 Har set på den flere gange, måske det bare er min tur.. Heh..

  Kh Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Jaaaaaaa det lykkedes.. nu følger jeg også 🙂 Og krydser fingrer!! Og bruger str 39 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Ville være så fedt at kunne give min wing man til træning Vivi dette skønne par. Så ville vi være super klar næste gang vi skal undervise sammen i pump. Vi bruger begge str.39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Ville være så fedt at kunne give min wing man til træning Vivi dette skønne par. Så ville vi være super klar næste gang vi skal undervise sammen i pump.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sandberg Andersen

  Jeg arbejder rigtig meget på at blive bedre på min squat, og det går bedre og bedre! Jeg squatter altid uden sko, fordi jeg ikke føler, at jeg står godt i mine trænings sko, så et par nye squatsko ville være lykken! Samt mangler jeg et par indendørs løbesko, da jeg løber rigtig meget interval, men mine trænings sko er blevet så slidte af belastningen af alle de tunge vægte! 😉 krydser alt jeg har! Str. 38 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sandberg Andersen

  Jeg arbejder rigtig meget på at blive bedre på min squat, og det går bedre og bedre! Jeg squatter altid uden sko, fordi jeg ikke føler, at jeg står godt i mine trænings sko, så et par nye squatsko ville være lykken! Samt mangler jeg et par indendørs løbesko, da jeg løber rigtig meget interval, men mine trænings sko er blevet så slidte af belastningen af alle de tunge vægte! 😉 krydser alt jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Nyland

  Jeg er simpelthen faldet SÅ MEGET af på den, og taget 10 kg på efter brylluppet sidste år.
  Synes altid at man får fornyet energi/motivation med nye sko.
  Og det er altid så svært at finde nogle ordentlige sko, som kan det de skal.
  Håber at jeg vinder et par, så jeg kan blive boostet med selvtillid til at genoptage træningen igen. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida krohn

  Jeg er lige startet på universitetet og gået igang med træningen igen, så mangler et par ordentlige træningssko. Og er.på SU så jeg har ikke lige råd til de lækre sko, jeg har hørt så godt om. Så det ville virkelig give mig mere motivation når udstyret er i orden og de er bare super smarte! Str. 39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne degnegaard

  Fordi jeg er kommet ret meget ud af min rytme, og er helt motiveret for at komme op på hesten igen… Og hvilken bedre måde at komme tilbage end i et par top lækre nye sko i str 37? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Madsen

  Arggggg lige dem jeg ønsker mig, har lidt problemer med mine fødder (spørg Nikolaj ) og mangler lige sådan et par der støtter og sidder godt på foden til combat og attack træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min gravide veninde maja og mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bruger meget ofte træningssko. Selfølgelig til træning, men også bare til hverdag- dels fordi jeg kæmper med skadede hæle, så jeg helst skal gå i noget, som er behageligt for mine fødder(og ikke er for hårde at gå i). Men også bare fordi trænings sko, er noget af det bedste at gå i… Men det betyder også, at skoene hurtigt bliver slidt op, dsv.
  Så kunne godt tænke mig et par nye, og de her er jo virkelig lækre! (Str. 38) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Ågård Jensen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et par nye trænings sko
  Jeg er i træningscenter flere gange om ugen og har problemer med mine fødder. Og kæmper med 10 kg for meget, håber det lykkedes at nå mit mål via inspiration fra din hjemmeside
  Str 42

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min sko er super slidte. Jeg har brug for nogle nye. Str 37

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Elmer

  Jeg skal vinde, for efter lange overtagelse har jeg fået lokket min kære kæreste med i fitness. Dog er det ikke altid lige nemt at løfte bagdelen fra sofaen og komme afsted! Har lige fundet de fedeste fitness bukser på tilbud og et par fede træningsko i en str 36 ville helt sikkert give motivationen til at komme afsted, da jeg da selvfølgelig skal op og flashe mit nye lækre udstyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hansen

  Jeg skal vinde, fordi jeg træner meget – og fordi mine fødder trænger til nyt selskab
  Str. 39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Juul Hillebrandt

  Jeg har altid dyrket cardio i form af svømning, løb og spinning, men det sidste 1/2 år har jeg tilsat styrketræning, hvilket er et hit! Jeg ejer jo således ikke et sko, der er velegnede til styrketræning og laver derfor dødløft mv i strømpesokker. Ønsker mig virkelig et par sko i str 41

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Stuhr

  Jeg skal vinde et par fordi de ville være et perfekt match til mit træningstøj – og fordi min træning er vigtig for mig og min energi i hverdagen, så godt udstyr er essentielt..
  Min sko str. er 38 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Kunne så meget godt bruge et par nye træningssko da jeg lige er gået i gang med en livsstilsomlægning
  Str. 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Mine sko er så nedslidte at jeg snart må træne i bare fødder og det har jeg kke lyst til. Bruger str. 40. Krydser alt hvad jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville være mega fedt, da jeg efter et vægtøgningsforløb snart må begynde at træne igen
  Ville være lækkert med en str. 42/43

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal vinde fordi mine nuværende træningssko er tyndslidte, og at vinde et par Reebok ville derfor være helt fantastisk! En størrelse 39, eller 38 hvis de er store i størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Knudsen

  Åh de ville være perfekte når jeg underviser hver dag .. Min veninde Sara Lagoni ville også have slemt meget glæde af dem !
  Hov str 37 og 38 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Knudsen

  Åh de ville være perfekte når jeg underviser hver dag .. Min veninde Sara Lagoni ville også have slemt meget glæde af dem !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg kunne godt trænge til et par nye træningssko, da mine ellers elskede Nike Free er ved at være helt slidt ned – og de her er da så sandelig et lækkert bud! Send meget gerne et par i str. 39 min vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Karlsen

  Fordi sådanne fine sko (i str 38) ville helt sikkert få min løbe-gejst tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal vinde , fordi jeg elsker at træne, fordi jeg lige nu ikke må løbe og derfor alene fokuserer på styrke og funktionel træning – og det kunne være fantastisk at gøre i et par fede nye Reebok sko .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorina

  Fordi de er såååå mega fede, og vil være top motiverende at vinde et par 😉 str 36, måske 35 hvis de er små i str. Krydser fingre, ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorina

  Fordi de er såååå mega fede, og vil være top motiverende at vinde et par 😉 str 36, måske 35 hvis de er små i str. Krydser fingre, peace

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann von Qualen

  Efter at ha’ prøvet diverse slankepræp. Der ikke rigtigt har virket 😀 Er jeg
  nu i gang med en livsstilsomlægning – Det er hårdt, men super fedt!!! #Jegvilværetynd #Jegvilhavemereenergi #Jegvilhadetgodt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Just-Due

  Jeg skal vinde fordi jeg er ved at lægge min livsstil om – og det er blandt andet Line en stor del af. Så nu står den på lækker sund mad og træning, træning og træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningsgear...