Læskedrikke og sukkerfælder...

Københavns bedste brunch…

Er absolut den du finder hos Restaurant SULT midt i København lige over for Kgs. Have. De har stor fokus på, at brunchen skal være sund, økologisk og både gluten- og laktosefri. Lige noget for mig! Jeg er dog hverken gluten- eller laktoseintolerant, men jeg ved at min mave ikke er så glad for brød med gluten og så reagerer min hud, hvis jeg får for meget laktose. Så når man kan få så meget lækker mad lavet med kærlighed og kvalitet, ja så er jeg i den grad begejstret!

 

image

I dag havde jeg en brunch-date efter min træning med to skønne veninder, Joanna og Frederikke, og vi fik smagt på næsten alt (der er jo simpelthen så meget!), men jeg er især fan af deres peanut butter og laktosefri chokolade pålæg på glutenfri brød, de forskellige salater med nødder, røræg, øko pølser, oste og deres store lækre dadelkugler! Alt sammen hjemmelavet 🙂 Måske en brunch du skal prøve næste gang du skal ud?

 

image image image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læskedrikke og sukkerfælder...