Linse-quinoa grød med chiafrø!

Metcon – Bootcamp pigernes 2. træning!

Min Bootcamp #3 er i fuld gang og i går stod den på pigernes 2. træning. Vi har i alt 6 uger, med 2 x træning om ugen og en workshop på lørdag omkring kost og træning – og det er nogle seje piger jeg har med på mit hold!

I går stod den på Metcon (metabolic conditioning: kort træning med høj puls og høj intensitet, super effektivt!) med 25 forskellige styrke- og pulsøvelser. Og jeg synes i skal have mulighed for selv at prøve kræfter med programmet (det var mega hårdt, fik jeg af vide 😉 )

Metcon: 40 sek arb/20 sek pause, 25 øvelser, 25 min.:

Burpess
Squat
Push ups bred
Jumping jacks
Lunges
Sit ups
Jump squat
Dødløft
Row
High knee
Squat + halv squat
Triceps push ups
Burpees
Bækkenløft et ben
planken
Jumping jacks
Strakte ben, kravle frem, push up, kravle tilbage
Atomic sit up
Jump squat
Star crunch
Rygbøjning
High knee
Side squat
Russian twist
Burpees

Jeg har valgt at lave programmet med en pulsøvelse for hver 3. øvelse, og så ellers en god blanding af styrkeøvelser for hele kroppen! De brugte en 8 og 12 kg Kettlebell. Sørg for at have varmet op i 10 min inden. Pigerne fik lov til at ro intervaller 🙂

image

God træning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linse-quinoa grød med chiafrø!