Marbella Fitnesscamp part II

Personlig træning – mere end bare træning…

I dag skulle jeg have trænet sammen med en af mine piger (=klienter, det lyder bare så stift, så piger passer bedre 😉 ) men det blev til en gåtur og snak om livet, hverdagen, sygdom, ferie og meget andet i stedet for træning.

image

 

Hun er kommet igennem og ovenpå efter et rigtig hårdt sygdomsforløb, og vil bare gerne tilbage i topform; det vil sige tilbage til en normal hverdag med energi, overskud og glæde. Men hun har lige fået ny medicin, og var blevet rigtig dårlig i dag. Derfor skiftede vi romaskine og vægte ud med Kgs Have og en gåtur.

For mig handler det om møde mine piger der hvor de er. Betyder det at træningen bliver skiftet ud med fx en lang snak og gåtur, ja så tror jeg på, at det giver meget mere i sidste ende. Personlig træning handler nemlig ikke kun om træning, træning og træning men også om følelser, krop og sind. Det er mindst ligeså vigtigt, hvis ikke vigtigere, at man har krop og sind i balance og ikke føler et pres med at skulle nå alt på en gang som i den grad kan virke uoverskueligt! Nogle gange kan det at lette hjertet (=få talt ud) føles ligeså befriende som efter en hård træning <3

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marbella Fitnesscamp part II