Biosignature - kroppens hormonelle balance!

Marbella Fitnesscamp part I

Så er jeg hjemme igen efter en uges ferie i Malaga. Jeg har været på fitnesscamp ved Marbella med personlig træner Mette Lyngholm og danser Michael Olesen, og jeg har haft den mest fantastiske ferie sammen med musikeren Nabiha, som jeg er personlig træner for! Jeg er fan af aktive ferier, hvor der er plads til både træning og solbadning, og da jeg spurgte Nabiha om hun ville med mig og rykke vores træning til lidt varmere himmelstrøg, så tøvede hun ikke og sagde ja! Og med fuld sol, mellem 30-39 graders varme, søde og skønne mennesker, hård træning og masser af hygge, så nød vi begge det hele i fulde drag 🙂

image

 

image

Det har været en mega fed uge og lidt som en luksus-ferie: at stå op hver morgen, gå ned til poolen og dyrke 1 times yoga mens solen lige så stille står op og spreder sin varme og man virkelig mærker sin krop komme i gang. At få serveret lækker morgenmad bagefter, og så afsted til dans og hård træning og så hen til poolen og slappe af. At få serveret både velsmagende og sund frokost og aftensmad, kun afbrudt af mere træning og mere solbadning – og så lige slutte aftenen af med sidste træningspas og hygge ved poolen med kulørte lamper og 30 grader, ja så er der godt nok ikke meget at klage over!

image

 

Der er i den grad blevet sørget for os alle. Alle måltider har været så lækre og varierende, der var masser af frugt og vand til hele dagen og så var der også sørget for, at vi kunne købe protein-barer og shakes til efter træning! Win-win 😉

image

 

Udover hård, effektiv og meget varm træning, god mad og dejlig stemning blandt alle deltagerne, så oplevede jeg en speciel og meget afslappet stemning på campen. Hele teamet bag campen, både instruktører og personale, har virkelig taget hånd om os, og sørget for at få alle til at føle sig godt tilpas og velkommen. Jeg har virkelig følt mig “hjemme” og det har kun bidraget til at gøre min ferie endnu bedre, og en ferie jeg sjældent glemmer! Og jeg vender helt sikkert tilbage, jeg er vild med stedet, atmosfæren og alle de skønne mennesker der står for Marbella Fitnesscamp og resortet Finca Naundrup!

Du kan læse mere om alt det vi trænede og se flere billeder i næste indlæg, part II, som kommer op på bloggen i morgen!

Læs mere om resortet Finca Naundrup og Marbella Fitnesscamps på deres hjemmeside eller facebook.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biosignature - kroppens hormonelle balance!