Slå to fluer med et smæk!

Proteinpandekager og banan-muffins!

I går aftes tømte jeg ud i køleskabet og fik bagt lidt, da jeg skal hjem til Bornholm i morgen og er der hele næste uge.

 Jeg havde en hæl bakke æg, bananer og så fik jeg i sidste uge produkter fra Myprotein som jeg ville prøve at bruge. Det blev til en god stak proteinpandekager, muffins og scramble æg med grønkål.

Jeg lavede både pandekager og muffins på slum, men det blev faktisk rigtigt godt, så nu vil jeg prøve at huske det hele og give dig opskrifterne ☺️

IMG_3164.JPG

Proteinpandekager med instant oats

4 æg

3 æggehvider

2 bananer

2 scoop instant oats

1 tsk bagepulver

1 tsk kokosolie

Alt blendes og steges på panden.

Anden lille portion lavede:

2 æg

1 æggehvide

1 banan

1 scoop instant oats

1 tsk bagepulver

1 tsk peanutbutter crunchy

Alt blendes og steges på panden.

Banan muffins med Whey protein (bær smag)

4 æg

2 æggehvider

2 bananer

2 scoop Whey protein

1 tsk bagepulver

Alt blendes og hældes i muffins forme. Top med chiafrø eller hakkede nødder og evt chokolade. Bages i ovnen ved 150 grader i 10-15 min. 

Scramble æg med grønt er et af mine yndlings måltider om morgenen, så da jeg stadig havde en del æg tilbage og lidt grønkål i fryseren, så smed jeg 5 æg på panden og blandede med grønkålen og gurkemeje. Rørte rundt ved svag varme til det fik den rette konsistens.

Jeg fryser alt ned så jeg kan tage det op aftenen inden jeg skal bruge det. Pandekagerne har jeg delt op og puttet i poser, så kan jeg tage en pose op og så har jeg fx til efter træning.

Myprotein laver nogle rigtig gode produkter! Instant oats er geniale at bage med og giver gode kulhydrater og proteiner efter fx træning. Whey protein er godt efter træning og den med bær smager godt. Jeg er blevet helt vild med deres peanutbutter crunchy, og hvis du som jeg elsker at toppe din havregrød med peanutbutter, så er den ideel til det fordi den smelter og blandes hurtigt med grøden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slå to fluer med et smæk!