Sko guide - til løb og træning!

Træning på toppen! 

Jeg befinder mig på toppen af Danmark, i Skagen med min søde veninde Julie og nogle af hendes venner. De har lejet et sommerhus, hvor der heldigvis var plads til mig – jeg har ikke været her før, så det var vist også på tide!  

Selvom jeg er på ferie, og der ikke lige er et trænings center i nærheden eller nu hvor løb ikke er en mulighed pga Plantar Fasciitis i svanget på højre fod, så skipper jeg ikke træningen! Jeg har taget min TRX og et sjippetov med, så her til morgen kom Julie og jeg igennem 40 min. god, hård, sjov og effektiv træning for hele kroppen 😅 Her er vores workout:

Opvarmning:

10 x 1 min sjip vs burpees/jump squat (den ene sjippede mens den anden lavede burpees eller jump squat)

2 runder af 5 øvelser med 50 sek arbejde/10 sek. pause.

1. Push ups


2. Pistol squat  (skift ben halvvejs)

 
 3. Side dyp (skrå mavemuskler, skift side halvvejs) 

4. Jump squat

  
5. Y-træk (ryg og skulder)


Imens den ene lavede en øvelse, skulle den anden holde pulsen oppe med en cardio øvelse. Enten med sjip, jump squat, jump lunges eller sprint.

Vi sluttede af med lidt ekstra mave, også med 50 sek arbejde/10 sek pause, og 2 runder:

1. Star crunch

2. Atomic sit up

3. Bicycle

+ 2 min. planke til sidst!

Håber i nyder solen og måske også jeres ferie 😎

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko guide - til løb og træning!