Øvelser der gør din løbetur sjovere!

Sko guide – til løb og træning!

  
Jeg elsker sneakers! Måske især fordi mit arbejde foregår i et trænings center og jeg dagligt træner? Well, jeg er i hvert fald fan og må indrømme at jeg er elendig til at gå i stiletter, fordi jeg slet ikke er vant til en høj hæl længere 😂🙈 
Jeg har lige investeret i et par New balance 880 v4 til de lange løbeture. Jeg var forbi Invictus Sport, hvor Daniel kiggede på min løbestil og anbefalede mig disse løbesko. Jeg løber ellers i mine Adidas Ultra Boost (bedste løbesko jeg nogenside har haft!), men fik anbefalet en løbesko med mere støtte til løbeture på over de 8-10K. 

  
Til min styrketræning bruger jeg en flad Nike sko til især bentræning, fx mine Nike Free TR Fit eller Nike Flyknit One som også er gode til intervalløb. Jeg træner også gerne i mine Nike Lunarglide 4, som også er gode til intervalløb – jeg brugte dem faktisk under min ferie i Italien sidste sommer, hvor jeg løb en del pakke- og trappeløb. 

  
Til dagligt vil jeg gerne gå i en sko, som giver mig god støtte, og som ikke er for flad og giver trætte og ømme ben. Jeg er blevet helt vild med mine Adidas Ultra Boost og Yeezy Boost, begge to er simpelthen så rare at have på. Men jeg fik at vide af Daniel, at det ikke er godt at gå rundt dagligt med sine løbesko – og jeg bruger gerne min Ultra Boost til løb. Så det skal jeg lige huske på! 

  
Dog døjer jeg lige pt med Plantar Fasciitis (aka hælsporer i svanget på højre fod) og her føler jeg, at Ultra Boost og Yeezy er de to par jeg får bedst støtte fra og som ikke giver endnu mere øm hæl. Jeg har investeret i et par massagesåler med vand i håbet om at det vil hjælpe, så jeg kan blive klar til Etape Bornholm i uge 30! Her vil jeg løbe i de nye løbesko fra New balance og Ultra Boost. 

Jeg vil klart anbefale at få lavet en løbetest, hvor du får kigget på din løbestil, så du sikrer dig en sko med rette form og støtte. Jeg løb i 20 sek, så du kan sagtens gå forbi Invictus i Nørrebro centeret eller fx Marathon Sport og få lavet en test, når du en dag kommer forbi – Det kræver ikke du har løbetøjet på 😉

PS. For at holde dine sko rene og pæne (især de hvide!) så anbefaler jeg, at du bruger Jason Mark – det kan købes i Fx Naked.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øvelser der gør din løbetur sjovere!