#boostcopenhagen

Personlig træning – dyrt eller en investering?

Tøj-drinks-takeaway-cafe-biograf vs. personlig træning… Ja sådan ville jeg se på det, hvis jeg skulle svare på, hvordan jeg selv får råd til en personlig træner. For det er min prioritering og mit valg; at invistere i mig selv og min sundhed, mine mål og rykke mig selv til nye højder.

Mange vil gerne have en personlig træner, men ser det som en dyr udgift i deres månedlige budget, og det kan jeg godt forstå. Men hvad er dyrt? Hvor meget betaler du for at få fikset dit toilet, blive klippet eller få lavet nye ting i dit hus/lejlighed? Alt har en timepris, men det er materielle ting, hvorimod personlig træning er noget du køber for din krop og din sundheds skyld. Hvad nu hvis der var penge at spare andre steder i din økonomi, så du netop kunne få råd til en personlig træner? Så du med din personlige træner kan nå dit mål om en sundere og mere aktiv hverdag og livsstil? Så du med din personlige træner kan komme i dit livs bedste form og opnå en livsstil du gerne vil kunne give videre til fx dine børn?

Kig på dit budget! Måske du går i byen 2-3 gange om måneden. Her ryger der måske snildt 300-800 kr. pr. weekend inkl. alkohol hjemme og drinks i byen, entre, garderobe, taxa, og den obligatoriske burger menu eller pizza dagen derpå. Måske du mødes med dine veninder/venner 1-2 gange om ugen og går på cafe, får en cafe latte, et stykke kage eller cafeburger. Måske du 1-2 gange om måneden tager i biografen, shopper nyt tøj eller lidt for ofte køber (usund) takeaway? Prøv at skriv det ned, og se om du kan spare nogle af disse steder.

Mit bud: Skær ned på alkoholen og nyd et par skinny bitches eller et par glas vin hjemmefra, og tag cyklen eller metroen hjem. Drop tømmermændsmaden, og sørg for at drikke en masse vand og tag et par panodiler inden du går i seng efter en bytur. Inviter dine veninder hjem på en kop kaffe eller gå en tur i stedet og lav mad sammen derhjemme. Benyt dig af fx Netflix, og beslut dig for, at du i 2-3 måneder ikke behøver at købe nyt (dyrt) tøj. Hvis du begynder at ligge lidt til side, og skære ned hvor du kan, så kan du måske spare 1500-2000 kr. om måneden. Nogle rimelig gode penge, som du kan bruge på DIG, på din sundhed, dit velvære og din livsstil og få råd til en personlig træner! En investering i DIG selv!

Jeg har selv haft forskellige personlige trænere, og jeg har i den grad fået noget ud af det. Mit sidste forløb var med min kollega og gode veninde Joanna, som har formået at få min til at udføre og lave øvelser jeg ikke troede jeg kunne, løfte ting jeg ikke troede jeg kunne og svinge mig i ringe og mobile fit med kræfter jeg ikke troede jeg havde. Det virker måske fjollet eller mærkeligt, nu hvor jeg selv er personlig træner – men tro mig, vi personlige trænere kan sagtens blive presset ud af vores comfortzone og opdage nye sider af os selv, og jeg mener kun det er sundt for ALLE at have et forløb med en personlig træner for at nå sine mål, både hvad angår sundhed, bedre form, mere styrke og blive mere selvbevidst!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#boostcopenhagen