Proteinpandekager...

Afslutning på Bootcamp #2 og #3

image

8 seje tøser afsluttede igår min Bootcamp, hvor de i 6 uger har givet den max gas med masser af træning og fokus på sund og fornuftig kost med plads til både-og.

De har i alt samlet tabt 20,3 kg og 160,5 cm fordelt på hele kroppen. Desværre manglede vi 3 grundet sygdom og arbejde.

Alle løb længere på deres Cooper test, alle tog flere chin ups, og så er de ALLE blevet mega seje til nu at lave push ups på TÆERNE! Så sejt 🙂

Jeg er simpelthen så stolt af de her piger! De har gjort det super godt, de har lært så meget om dem selv og vil nu gerne selv træne og ved hvad de skal gøre når de er fitness centeret. En vigtig faktor for dem alle! Og så har de fundet ud af, hvor stor betydning en sund kost har for at opnå et varigt vægttab og en hverdag i balance.

Det har været så vigtigt for mig, at de skulle finde deres egen sunde balance; med en livsstil som de kan se dem selv forsætte med og ikke kun i en vis periode. Jeg mener, at hvis man kan se sig selv med kost og træningsrytme, som man kan blive ved med at holde i min. 2 måneder, ja så er man godt på vej mod at finde sin egen sunde balance. Det tager tid og kan ikke nås på bare 6 uger, men tøserne her fra Bootcampen har fået de værktøjer, som de kan bruge og på den måde arbejde videre med dem selv og finde ud af, hvad der fungerer for dem. De har lært en masse, fået en hel del ny inspiration til sjov, hård og effektiv træning og ikke mindst inspiration og guidelines til en sund kost.

Næste Bootcamp starter mandag d.10/8 med træning fast mandage og onsdage kl.16-17 – og jeg har 1 plads tilbage! Skal du med? Så send en mail til line_hansen87@hotmail.com, NU!

Der vil i den næste uge komme før og efter billeder af nogle af pigerne, glæd jer!

Regitze og Dan fra Niveau frisør var så søde at sponsere en lille goodiebag med shampoo og gavekort, og Paleo gav et Chilishot 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpandekager...