Uperfekt!

Træning i Butcher’s Lab!

image

Min dejlige veninde, Christina var så sød at give mig en tur med prowleren i Butcher’s Lab i fødselsdagsgave. Og av for den det var hårdt!

Jeg har ikke trænet i Butcher’s før eller prøvet at træne med en prowler, så jeg glædede mig meget til at jeg skulle derhen, og også til at se min veninde og træne med hende. Det er altid fedt at træne med mine veninder, da jeg oftest træner alene – så bliver træningen lidt sjovere og hårdere fordi vi altid lige får presset hinanden. Og Christina er sku’ en hardcore lady!

Vi startede ud med intervaltræning på romaskinen og en airdyne, hvor vi arbejdede skiftevis og efter disse intervaller:
500 m. ro/50 kcal (forbrændt på airdyne)
400 m. ro/40 kcal
300 m. ro/30 kcal
200 m. ro/20 kcal
100 m. ro/10 kcal

image

Det var virkelig hårdt og effektivt for hele kroppen. Det gav mig i hvert fald sved på panden og fik min puls op. Bagefter var det tid til at hooke op med prowleren, som skulle skubbes frem og tilbage. Først uden ekstra kilo, så med 10 kg, 20 kg, 30 kg, 40 kg og 50 kg. Min seje veninde tog 2 ture med 70 kg, men der måtte jeg stå af på tilbagevejen, hvor man skulle holde helt nede på prowleren – det havde jeg ikke helt kræfter til og så havde jeg desværre ikke de rigtige sko på, så jeg kunne ikke stå fast men gled bagud.

Det hele tog knap 1 time, og selvom jeg skulle have trænet ben, da det var min bendag, så følte jeg virkelig, at jeg fik trænet stængerne! Det er virkelig hårdt for benene at prowle, men super fed udfordring og fedt at få varieret min træning med noget helt andet.

Bagefter tog vi en kaffe på cafeen Staldgade, der er lige ved siden af Butcher’s Lab. Og hold nu op for en god kop kaffe! De havde kun lige åbnet da vi kom, men Brian der har cafeen gik i gang med at lave sandwich, og mums de så gode ud. Udover virkelig god kaffe, kan man få smoothies, proteinshakes, omelet og meget andet! Så cafeen er klart et besøg værd, hvis du selvfølgelig skal træne i Buther’s eller blot er i nærheden af Kødbyen.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uperfekt!