VENTELISTE PÅ PERSONLIG TRÆNING! JEG STARTER NYE KLIENTER OP TIL AUGUST 2017. (Jeg går på barsel d.1/10).

PERSONLIG TRÆNING 

Personlig træning med mig, er din vej til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg fokuserer på at motivere dig med varierende, slankende, intensiv og sjov træning.

Personlig træning finder sted i Repeat Fitness, Åboulevard 58, København. Du skal have medlemskab for at træne med mig til 49 kr./ugen. Oprettelse af medlemskab er koster 99 kr., og medlemskabet kan opsiges med løbende uge + en uge.

Alle forløb skal betales inden de påbegyndes, og der vil være mulighed for at lave en betalingsaftale, så beløbet deles op over flere rater. Alle personlige træninger varer 55 min.

PRISER PÅ PERSONLIG TRÆNING 1-1 (fra 687 kr/timen.)
★ 1 x personlig træning 850 kr.

Klippekort
10 klip personlig træning 7.000 kr.
15 klip personlig træning 10.200 kr.
20 klip personlig træning 13.000 kr.
Klippekortet har en valgfri tidsperiode, men er gyldig i 5 mån.

MOR-BARN HOLD 4-10 PERSONER
Jeg starter mor-barn hold op i 2018, når jeg selv kan træne efter jeg har født. Mere info kommer ASAP, men det vil være med enten 1 eller 2 x ugentlige træninger. 

GRAVID & FIT
Jeg starter gravid & fit træning op i 2018. Mere info kommer ASAP, men det vil være med enten 1 eller 2 x ugentlige træninger og mulighed for at træne på hold. 

GRUPPETRÆNING 2-4 PERSONER (fra 2.000 kr./mån)
1 x ugen 2.000 kr./mån./person (4 træninger pr. måned)
★ 2 x ugen 3.000 kr./mån./person (8 træninger pr. måned)
Har du 1 veninde/kollega/ven/søster eller 2-3, som gerne vil træne sammen med dig, så er gruppetræning lige noget for jer. Sammen opnår i resultater, i vil blive udfordret, stærkere, mere tonet og få alle de redskaber i skal bruge til selv at træne i et fitnesscenter efterfølgende.

★ Tilkøb i forbindelse med klippekort, mor-barn, gravid & fit eller gruppetræning:
Kost- & træningsguide + kostplan + træningsprogram: 500 kr. + 25% moms

★ Tilkøb i forbindelse med klippekort, mor-barn, gravid & fit eller gruppetræning:
Harpenden fedtprocent måling (fedttang), kropsmåling (målebånd), før/efter billeder: 250 kr.

Min kost- & træningsguide, kostplan og træningsprogram er for dig, der udover træningen ønsker hjælp til en livsstilsændring med nye sunde vaner uden quick fixes. Guiden, kostplan og træningsprogram er for dig, der gerne vil have motivation til at få en sund og aktiv hverdag, opnå et varigt vægttab, finde tryghed til selv at træne i et fitnesscenter, blive stærkere, mere tonet og få mere energi og overskud.

8 UGERS ONLINE FORLØB

Vil du gerne have struktur på din træning?
Vil du gerne have styr på dine spisevaner?
Vil du gerne have en sundere og mere aktiv livsstil?
Har du ikke mulighed for køb af personlig træning med mig?

Så lad mig hjælpe dig alligevel! Med et online forløb hos mig, får du redskaber til at skabe nye, sunde kostvaner. Du får kostplan og kostguide, hvor fokus er på en sund hverdag, uden restriktioner og forbud. Du får hjælp til at skabe en glæde omkring træning, med et træningsprogram tilpasset dig og dit mål. Halvvejs vil du modtage et nyt program, så du får masser af variation og inspiration til din træning. På min youtube-kanal, vil der være video af alle øvelserne, så du ikke er i tvivl om, hvordan du gør.

Du har løbende mulighed for at få vejledning via mail, og hver mandag er der ugentlig opfølgning over telefon. På den måde sikrer jeg mig, at du har det godt og følger planen.

Det med småt: du finder IKKE nogle quick fixes eller nemme løsninger hos mig. Du får IKKE en kur eller ”bikini-klar på 8 uger”-løsning. Du får IKKE en skræddersyet kostplan. Jeg tror på, at du skal have redskaberne til at skabe nye vaner og en livsstil, som du kan holde på den lange bane.

Pris: 2.000,- + 25% moms.

Kostplan eller træningsprogram (uden forløb): pris 500,- + 25% moms.

FOR AT BOOKE FORLØB SEND MAIL TIL lineslivsstil@gmail.com.

Alle forløb skal betales inden de startes, og der kan ikke kræves tilbagebetaling, ej heller ved sygdom eller udeblivelse. Afbud til en personlig træningstime skal ske 24 timer inden aftalt tid. 

Passer intet af ovenstående dine mål og ønsker? Send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com eller ring på 28401468. Sammen finder vi ud af, hvor mange gange om ugen vi skal træne og i hvor lang tid. Alle forløb er individuelle, og det er vigtigt for mig, at vi sammen finder den rigtige løsning for dit forløb.