JEG GÅR PÅ BARSEL D.1/10
DU KAN DOG STADIG FÅ HJÆLP MED KOST- OG/ELLER TRÆNINGSPLAN

PERSONLIG TRÆNING 

Personlig træning med mig, er din vej til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg fokuserer på at motivere dig med varierende, slankende, intensiv og sjov træning.

Personlig træning finder sted i Repeat Fitness, Åboulevard 58, København. Du skal have medlemskab for at træne med mig til 49 kr./ugen. Oprettelse af medlemskab er koster 99 kr., og medlemskabet kan opsiges med løbende uge + en uge.

Alle forløb skal betales inden de påbegyndes, og der vil være mulighed for at lave en betalingsaftale, så beløbet deles op over flere rater. Alle personlige træninger varer 55 min.

PRISER PÅ PERSONLIG TRÆNING 1-1 (fra 650 kr/timen.)
★ 1 x personlig træning 850 kr.

Klippekort
10 klip personlig træning 7.000 kr.
15 klip personlig træning 10.200 kr.
20 klip personlig træning 13.000 kr.
Klippekortet har en valgfri tidsperiode, men er gyldig i 5 mån.

MOR-BARN HOLD 4-10 PERSONER
Jeg starter mor-barn hold op i 2018, når jeg selv kan træne efter jeg har født. Mere info kommer ASAP, men det vil være med enten 1, 2 eller 3 x ugentlige træninger. 

GRAVID & FIT
Jeg starter gravid & fit træning op i 2018. Mere info kommer ASAP, men det vil være med enten 1 eller 2 x ugentlige træninger og mulighed for at træne på hold. 

GRUPPETRÆNING 2-4 PERSONER (fra 2.000 kr./mån)
1 x ugen 2.000 kr./mån./person (4 træninger pr. måned)
★ 2 x ugen 3.000 kr./mån./person (8 træninger pr. måned)
Har du 1 veninde/kollega/ven/søster eller 2-3, som gerne vil træne sammen med dig, så er gruppetræning lige noget for jer. Sammen opnår i resultater, i vil blive udfordret, stærkere, mere tonet og få alle de redskaber i skal bruge til selv at træne i et fitnesscenter efterfølgende.

★ Tilkøb i forbindelse med klippekort, mor-barn, gravid & fit eller gruppetræning:
Harpenden fedtprocent måling (fedttang), kropsmåling (målebånd), før/efter billeder: 250 kr.

FOR AT BOOKE FORLØB SEND MAIL TIL lineslivsstil@gmail.com.

KOST- & TRÆNINGSPLAN
Ønsker du hjælp til en livsstilsændring med nye sunde kostvaner uden quick fixes? Så kan jeg snart hjælpe dig. Du får en skræddersyet kostplan, der tager udgangspunkt i dit mål, din hverdag, økonomi, eventuelle allergier mm. Kostplanen bliver tilpasset dig, og du får inspiration med lækre opskrifter og billeder. Kost- og/eller træningsplan er for dig, der gerne vil have motivation til at få en sund og aktiv hverdag, opnå et varigt vægttab, muskelopbygning eller sund livsstil, finde tryghed til selv at træne i et fitnesscenter, blive stærkere, mere tonet og få mere energi og overskud.

Ønsker du (også) hjælp til at få styr på din træning med det rigtige træningsprogram for lige netop dig? Så kan jeg hjælpe dig med det. Træningsprogrammet bliver tilpasset din nuværende form og din målsætning. Udover træningsprogrammet vil du kunne se videoer af alle øvelserne via min youtube kanal.

Jeg arbejder på højtryk for at få løsningen på plads. Send en mail, hvis du allerede nu vil skrive dig op til at modtage kost- og/eller træningsplan.

Alle forløb skal betales inden de startes, og der kan ikke kræves tilbagebetaling, ej heller ved sygdom eller udeblivelse. Afbud til en personlig træningstime skal ske 24 timer inden aftalt tid. 

Passer intet af ovenstående dine mål og ønsker? Send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com eller ring på 28401468. Sammen finder vi ud af, hvor mange gange om ugen vi skal træne og i hvor lang tid. Alle forløb er individuelle, og det er vigtigt for mig, at vi sammen finder den rigtige løsning for dit forløb.