Vil du gerne i gang med at træne efter din fødsel? Det kan være svært at finde tid til at få trænet som nybagt mor, og det kan være svært at finde ud af, hvad du må træne. På mit Mor & barn hold sørger jeg for, at du kan få trænet mest optimalt, hvor baby gerne være med.

Første hold starter op tirsdag d.16/1 2018 og foregår i Sporting Health Club. Vi træner 2 x ugen, tirsdage og torsdage kl.11:00-12:15 i 8 uger (sidste træning d.8/3 2018).

På mit Mor & barn hold vil du være i trygge hænder. Det kan være svært som nybagt mor at finde tid og overskud til at træne, og ikke mindst at finde ud af, hvad du må træne. Jeg kommer selv til at være med sammen med Theodor, så jeg er sikker på, vi får det super sjovt! Og selvfølgelig får brugt kroppen og sved på panden.

Træningen vil være en kombination af styrke og kondition, og fokus vil være på at styrke din ryg, bækken og mavemuskler. Og til at få løftet de der slappe balder man får at sidde så meget ned og amme. På holdet vil der være plads til 4-8 mødre, og din baby er mere end velkommen til at være med. Der er dog plads til at din baby kan sove i barnevogn eller lift lige ved siden af. Der er desuden elevator op til 2. sal.

Med i de 8 uger får du en start og slut kropsmåling, hvis du ønsker det, og coaching/vejledning under hele forløbet via mail. Der vil være mulighed for at købe en skræddersyet kostplan, der fx kan tage højde for om du ammer eller ej.

Der er plads til alle uanset form og alder. Jeg tager højde for dit udgangspunkt, selvom det er holdtræning. Jeg anbefaler, at du som min. venter med at starte træningen op til efter din 8 ugers undersøgelse (eller til din læge har sagt OK).

Skal du have en plads på holdet? Så send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com 🙂

Pris: 2.499,- (ekskl. medlemskab, der koster 399,- pr. mån). Beløbet kan deles i 2 rater.
Skræddersyet kostplan: 499,-