Vil du gerne i gang med at træne efter din fødsel? Så skal du være med på mit Mor & barn hold!

Det kan være svært at finde tid til at få trænet som nybagt mor, og det kan være svært at finde ud af, hvad du må træne. På mit Mor & barn hold sørger jeg for, at du får trænet mest optimalt, og hvor din baby gerne være med.

Mit Mor & barn hold er et månedligt hold, hvor du tilmelder dig og betaler pr. måned du vil være med. Træningen foregår i Sporting Health Club, Gothersgade 14, 2. sal, 1123 Kbh K. Vi træner 2 x ugen, mandage og onsdage kl.11:00-12:15.

På mit Mor & barn hold vil du være i trygge hænder. Det kan være svært som nybagt mor at finde tid og overskud til at træne, og ikke mindst at finde ud af, hvad du må træne. Jeg kommer selv til at være med sammen med Theodor, så jeg er sikker på, vi får det super sjovt! Og selvfølgelig får brugt kroppen og sved på panden.

Træningen vil være en kombination af styrke og kondition, og fokus vil være på at styrke din ryg, bækken og mavemuskler. Og til at få løftet de der slappe balder man får at sidde så meget ned og amme/give flaske. På holdet vil der være plads til 4-6 mødre, og din baby er mere end velkommen til at være med. Der er dog plads til, at din baby kan sove i barnevogn eller lift lige ved siden af. Der er desuden elevator op til 2. sal.

Det er muligt at få lavet en kropsmåling (kg, muskelmasse, fedt% m.m.), som du kan få lavet igen efter fx 4 eller 8 uger. Du kan tilkøbe en personlig tilpasset kostplan, der fx tager højde for om du ammer, har allergi, er vegetar osv.

Der er plads til alle uanset form og alder. Jeg tager højde for dit udgangspunkt, selvom det er holdtræning. Jeg anbefaler, at du som min. venter med at starte træningen op til efter din 8 ugers undersøgelse (eller til din læge har sagt OK).

Pris pr. mån: 1.800 kr. eks. medlemskab 
Betaling og tilmelding skal ske d.20 måneden før. Dvs. hvis du vil være med i marts måned, skal du tilmelde dig og betale d.20/2, medmindre holdet ikke er booket op. Det er muligt at tilmelde sig for flere måneder ad gangen.

Måneds oversigt:

  • marts: uge 11-13
  • april: uge 15-17
  • maj: uge 19-22

INGEN MOR & BARN HOLD EFTER MAJ. HOLDET KOMMER IGEN EFTER OKTOBER, NÅR JEG ER TILBAGE FRA BARSEL.

Skræddersyet kostplan: 495 kr. (normal pris er 799 kr.)

Vil du træne med? Så send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com

Theodor og jeg håber vi ses 🙂

 20180222_113010