klik for større billeder. Kropsmålingerne er målt på højre og venstre side af alle ved overarm, talje, midt på maven, hofte og lår.

April 2017

img_9381

“De sidste 4 år har jeg trænet som en sindssyg. Jeg har løbet, taget hold i fitnesscenteret, løbet lidt mere og prøvet forskellige personlige trænere.. Men jeg har ikke rykket mig en meter på de 4 år.  Eller jo.. Jeg kunne pludselig løbere længere og hurtigere. Jeg kunne pludselig træne med  lidt mere vægt. Men min krop har på INGEN måde forandret sig. Min tanke har derfor været: “Hvorfor fanden træner jeg så (næsten) hver dag?”. Jeg var har faktisk været tæt på at droppe hele mit slid, fordi det var så demotiverende. Indtil den dag jeg mødte Line og fik et 12 ugers forløb med træning og kost i kalenderen. Den dag vi startede var jeg VIRKELIG nervøs. Som i virkelig. Jeg var så bange for ikke at kunne gennemføre første træning. Men Line er jo prof og starter selvfølgelig med at finde ud af mit niveau. Stille og roligt i løbet af de 12 uger , blev det hårdere og hårdere (i takt med at formen blev bedre og bedre). Allerede efter 4 uger var der røget 2-3 kilo. WOW. Sikke en motivation – især taget i betragtning af mit tidligere træningshelvede. Efter de 12 uger var der i alt røget 7 kilo. Jeg er sgu ret stolt og mege glad for Line. Jeg var faktisk ved at græde den sidste træningsdag. Hvad skulle jeg dog gøre uden Line? MEN MEN MEN, jeg er blevet i samme træningscenter som Line og kommer derfor til at se hende ved hver træning alligevel (WIN!!) 😉 Derudover har jeg fået så mange træningsøvelser i mit repertorie, at jeg rent faktisk glæder mig til at lave programmer til min træning.. I ❤ LINE.”

Marts 2017

img_9060

“Jeg valgte at kontakte Line for et 8 ugers forløb, fordi jeg selv var begyndt at miste motivationen, da jeg følte min udvikling var gået i stå, vægten sagde det samme og det hele var blevet ensformigt. Jeg har igennem 1 år fast trænet 5-6 gange om ugen, selv bestemt hvad dagens program stod på, og hvor hårdt det skulle være for den sagsskyld. Jeg var derfor lidt spændt på, hvordan forløbet så ville være, og hold nu op hvor har det været fedt at møde op til træning, ikke vide hvad der skulle ske, og bare blive presset til det yderste! Line har på de her 8 uger formået at presse mig til ting jeg ikke troet jeg kunne, og fået flyttet min træning længere end jeg havde håbet jeg kunne nå på 1 år. Jeg glemmer ikke den høje følelse jeg havde, da jeg havde sqaut’et min egen vægt for første gang – da jeg havde sagt mine små ben ikke kunne løbe stærkt, men hun alligevel fik mig presset op på 21 km/t på Skilmill, eller for den sags skyld da jeg tog hele 14 armbøjninger med mine svage arme for første gang! Jeg har tydeligt kunne mærke, hvor motiveret jeg pludselig er blevet i min egen træning igen, hvordan man kan rykke sig ved at følge et program, og hvor meget jeg faktisk har glædet mig til vores ugentligt træning – for det var et kæmpe boost til motivationen, og humøret for den sags skyld. Så kæmpe tak for du har lært mig, at mad er vigtigt for ens udvikling, at jeg kan mere end jeg selv tror i min træning, og for 8 vildt fede uger! Jeg kan varmt anbefalede ALLE af tage et forløb med Line.”

 

Oktober 2016

img_6842

“Jeg har altid gået meget op i træning, og trænet meget. Efterhånden som tiden gik begyndte jeg lidt at miste modet, jeg så ikke rigtig nogle resultater, jeg brød mig ikke om at træne alene, da jeg ikke pressede mig selv nok, og jeg var ikke særlig motiveret længere. På den anden side ville jeg rigtig gerne op på hesten igen, og efter at have fulgt Line og hendes arbejde i lang tid, valgte jeg at tage et forløb med hende. Som Line selv siger, er det et livsstilsændrende forløb og ikke en kur, hvilket også gjorde til at jeg måtte sætte nogle grænser for hvad der ville være realistisk. Jeg ville stadig have mulighed for at gå ud med mine venner, og tage med til forskellige sociale arrangementer, på trods af at maden måske ikke ville være særlig sundt – så jeg valgte at finde en fin balance mellem at være sund, men stadig føle at der var plads til “sjov”. Mit forløb med Line har først og fremmest lært mig enormt meget om det at træne, og jeg føler mig meget sikrere i at skulle tage op og træne alene nu, især fordi jeg har en idé om hvad der virker for min krop. Jeg er slet ikke færdig med at udvikle mig, og jeg har lang vej igen for at nå mit mål, men de her 8 uger har været den perfekte start, og jeg ser nu en grund til at fortsætte, takket være Line. Derudover viser det mig også hvor langt jeg har kunne komme på kun 2 måneder, uden overhoved at sætte nogle begrænsninger for mig selv. Jeg kan varmt anbefale Line – om du er ny i hele træningsuniverset, i vante omgivelser, eller hvis du bare mangler en god inspiration – så er jeg sikker på du ikke vil fortryde.”
Resultat: -16 cm, -700 gr. og fedt% faldet med -3% (6 uger)

August 2016

IMG_6476 IMG_6477

“Mange tak for et rigtigt godt 8 (9) ugers forløb med kost vejledning og træning. Det var lige det spark i r…. jeg havde brug for at komme igang. I din kost vejledning er der rigtig mange gode råd og inspiration til at komme igang med at lave kosten om for mig, har prøvet en del og det mest det med hvilken mad man skal(kan) spise når man er igang, så ikke det bliver det samme hver dag, for så går jeg “død” i det. Så kost vejledningen har være rigtig god. Angående træningen, har det været nogle rigtige gode træninger, meget imponeret over at vi ikke har lavet den samme øvelse 2 gange på de her 8 ugers træninger, det skal du have rigtig meget ros for. Samt gode hårde træninger, hvor jeg kan se at jeg også har rykket mig en del fra start til slut, det er rigtigt fedt. Du er en god inspiration til træningen og jeg glæder mig meget til, at vi kan fortsætte efter vores ferie, efter d 19 september eller til start Okt i det nye center. Så ja vores næste mål er til jul skal jeg være nede på min ideal vægt :)”
Resultat: -11,2 kg og -12 cm (målt på mave, arm og lår) (9 uger)

 

IMG_6485

“Hvad har jeg egentlig fået ud af at droppe det daglige brød og chokolade? Èn ting er helt sikkert.. Jeg har det meget bedre i min krop, end jeg havde for 5 uger siden. Der er måske ikke kæmpestore ændringer rent udseendemæssigt,  men det vigtigste er, at jeg er ved at finde balancen igen.” Læs om Cecilies forløb på hendes blog.
Resultat: -1,6 kg og -3,8% fedt (5 uger)

Juli 2016

IMG_6484

“Jeg startede med super lavt selvværd, og tænkte at nu skulle det være slut, nu var det min tur til at være glad og selvsikker.
Så derfor besluttede jeg efter meget søgen at tage et onlineforløb ved Line fordi jeg synes det hun står for er lige noget for mig, da jeg ikke ønskede en “hurtig løsning”.
Alt i alt har jeg været super glad for forløbet og mit resultat, og ville klart anbefale andre at prøve et online forløb ved line. Synes lige du sku ha et kæmpe skulderklap for hjælpen! Prøv at se en forandring. Det har helt klart givet blod på tanden til at fortsætte efter de 8 uger!
Hvis det her kan ske på 8 uger hvordan kan jeg så ikke de ud om 8 uger mere?
Jeg er så glad!!! ”
Resultat: -42,5 cm (8 uger)

IMG_5424IMG_5426 IMG_5425

“Først og fremmest tusind tak for de sidste 3 måneder. Min livsstilsrejse sammen med dig har både været et helvede men også det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Du er en super sej træner som virkelig forstår at presse én helt til det yderste punkt. Mine målsætninger hos Line er blevet indfriet 100 % så hvis du sidder derude med nogle målsætninger som du ikke kan indfri er Line helt klart den træner du skal kontakte! 👌🏽Hun er en fantastisk træner og en fantastisk person, og helt klart en djævel i forklædning. TAK! 👊🏼”
Resultat: -7,6 kg og -55,5 cm (12 uger)

Juni 2016

IMG_5065 IMG_5066 IMG_5067
“Jeg har altid være bange for at styrketræne hårdt, fordi man så ville bygge store muskler og have en tendens til at spise lidt for mange chokoladebare.  Men så fik jeg Line som træner og hun har overbevist mig om at man ikke får store muskler, fordi man giver den gas til styrketræning, samt gav mig et kostprogram, hvor man skulle spise nok til måltiderne for at undgå chokoladefælden. Line er en super sød træner, som er god til at give nye øvelser, men lige så sød hun er, ligeså hård en træner hun og man går altid udmattet derfra. 🙂 Kan stærkt anbefales!”
Resultat: -1,3 kg og -22 cm. (4 uger)

Line billede line billede2
“Mit forløb hos Line har været en øjenåbner for at træning og sund kost godt kan hænge sammen i en presset hverdag. Det har for mig været med til give mig en ny livsstil, hvor jeg har fået en helt anden energi til diverse gøremål. Jeg har været igennem et forløb, hvor jeg sammen med Line har fundet en balancegang, som inkluder vægttab sammen med en normal hverdag hvad kost og motion angår.
Jeg er rigtig godt tilfreds med mine egne resultater og har fået nogle rigtige gode redskaber, som gør dette forløb holdbart på den lange bane, også nu jeg ikke er under Line’s hjælpsomme vinger.
Jeg takker for de 8 fedeste uger i mit liv, jeg ville aldrig have været det foruden, og gør det gerne igen når et nyt mål skal opnåes!”
Resultat: -7,3 kg og -45 cm (8 uger)

Maj 2016

image  image
“Jeg opsøgte Line, da jeg over en længere periode havde haft svært ved at genfinde gejsten til at træne og generelt leve sundt. Jeg havde forinden fulgt Line i hendes eget kost- og trænings forløb, og var meget imponeret over, hvor langt Line var kommet. Det gjorde mig nysgerrig på, om jeg ville kunne gennemføre et lignende forløb. Line og jeg fik snakket mine udfordringer og ønsker igennem og fik stablet et 8-ugers forløb på benene.
En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved at have været under Lines ‘kyndige vinger’ er, at på trods af, at jeg har levet efter nogle retningslinier indenfor kost og mængder, så har jeg på ingen måde sultet mig og jeg har, som jeg altid har gjort spist meget ude. Jeg har bare holdt mig indenfor rammerne, ingen streng kostplan! Jeg har derfor egentligt ikke følt jeg har været på ‘kur’, men følt en ændring og en øjenåbner for, hvor meget og hvad min krop har brug for. F.eks. har jeg altid spist skyr til morgenmad, men jeg har altid hurtigt følt sult igen, hvor jeg har lært, at hvis jeg derimod spiser æg, så føler jeg mæthed længere – små justeringer i hverdagen som gør en forskel.
Line har under hele forløbet været en kæmpe støtte, hun har presset mig til det yderste og jeg har fundet ud af, at jeg er stærkere end jeg tror. Det er super motiverende at se fremskridt og man bliver glad og fuld af energi oven på en træning, hvor man er blevet presset til bristepunktet og har ydet sit bedste. Ikke nok med, at der er røget lidt kilo og cm. på kontoen, så har jeg også forbedret mig på styrke og kondition.
Line er og ser sød ud, men skindet bedrager, hun er en tough en – men det betaler sig, jeg er en meget glad pige.”
Resultat: -5,5 kg og -45,5 cm (8 uger)

Marts 2016

Julie forfra  Julie bagfra
“Mit mål var at tabe mig, blive mere fit og få mere energi i hverdagen. Mit forløb med Line har været super godt! Jeg kan virkelig mærke en stor forskel på min krop rent energi mæssigt og fysisk! Det har været rigtigt hårdt både med træningen og skulle holde sin kost, men det er det hele værd når man skal stille sig på vægten eller bare kigger sig i spejlet og kan se sine resultater! Træningerne er også altid en fornøjelse! Det så fedt at man kommer til at lave så mange forskellige øvelser! Som ( jeg ) ikke kendte til. Jeg ser meget frem til de sidste par uger med Line, hvor mit mål er at give den max gas og håber at få tabt de sidste 2-3 kilo :)”
Resultat: -20 cm og -3,2 kg (8 uger)

Stine E
“Mit forløb hos dig er jo slut nu, og hvis jeg skal sætte et par ord på mit forløb, har jeg det rigtig godt. Mit mål var, at få mere energi, og det kan jeg virkelig mærke jeg har. Er blevet så glad for min træning, og det er dejligt at se og mærke, hvordan kroppen har reageret. Vægten siger -3 kg, så det er også rigtig dejligt. Jeg vil gerne yderligere ned og ser blot dette forløb, som et kickstart til endnu mere træning. Det sværeste for mig, at helt klart været kosten. Det har været en kamp i weekenderne, men jeg bliver bedre og bedre til det, og det er dét vigtigste. I hverdagene går det rigtig godt og det er nemt, ikke at falde i. Jeg var på vægten i morges efter 14 dages ferie og den sagde 58,2 kg og en fedtprocent på 19,3% – så jeg er meget glad 🙂 Jeg havde måske håbet at billederne havde vist lidt større forskel (jeg ved godt, at jeg på det sidste billede ikke har trænet de sidste 14 dage op til, pga. ferie på en lille sejlbåd). Samtidig er jeg dog slet ikke i tvivl om, at jeg har rykket mig, og jeg kan også tydeligt mærke det på mit energi niveau, min styrke & kondition og ikke mindst mit tøj – og det har alligevel meget at sige, synes jeg. Jeg har også fået flere kommentar fra folk, som spørger om jeg ikke har tabt mig. Så det er i hvert fald noget folk kan se, hvilket også er rart 🙂 Så alt i alt er jeg glad for det jeg har opnået indtil nu på KUN 8 uger og glæder mig endnu mere til at se hvad de næste uger kan bringe :)”
Resultat: -3 kg og -19 cm, og fedt% faldet fra 23,8% til 19,4% (8 uger, online)

 

Matilde J
“Jeg er meget taknemmelig! Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne og lavet nogle ændringer undervejs for at holde motivationen oppe i min træning. Jeg er derfor altid gået tilfreds (og monster svedig og ØM) hjem fra træning. Jeg kommer til at holde de 3-4 dage om ugen, og kommer til at løbe noget mere udenfor nu, hvor vejret bliver bedre. Jeg søger fortsat inspiration til spændende madopskrifter på din blog og nettet. Det er uden tvivl dér, hvor jeg er mest udfordret. Mangel på tid og fantasi gør, at jeg meget får det samme. Så det er spændende at lave noget nyt og samtidig vide, at det er sundt 🙂 TUSIND TAK for din indsats! Din hjælp har sparket mig i gang og dine gode principper og opskrifter har vist vejen til et sundere liv.”
Resultat: -4,4 kg og -24 cm (8 uger, online)

 

image
“De sidste otte uger på bootcamp har været benhårde, men også virkelig sjove og lærerige! For det første har jeg lært at træning kl. 7 om morgenen er virkelig fedt, hvilket jeg ellers aldrig havde troet, jeg skulle blive fan af. Helt generelt har Line hjulpet mig til at få mere struktur i min træning, så jeg ikke er gået kold i det, og så jeg har kunne holde hviledage med god samvittighed. Bootcamp-træningen i sig selv har været sjov, udfordrende og meget varieret. Jeg har glædet mig til hver træning – og at være på et så lille hold med fuldt fokus, kan i den grad anbefales! Undervejs, når jeg ikke har været helt tilfreds med mine resultater eller ikke syntes, jeg rykkede mig nok, har Line været rigtig god til at hjælpe mig med at holde mit fokus, bakke op og opmuntre, og det har været guld værd for mig. Jeg synes absolut, de har været det hele værd (jeg fortsatte hellere end gerne på endnu en bootcamp!), og når jeg kigger på mine resultater, er jeg faktisk stolt! :)”
Resultat: -7,5 kg og -34,5 cm (8 uger)

 

Status Mie
“Har ligefrem haft følelsen af at glæde mig til en træning. Har fundet ud af, hvor stærk jeg er selvom jeg er stor. Jeg har fundet mine stærke og svage sider hvad angår træning. Har fået motivationen til at træne da jeg fra gang til gang fik succesoplevelser og følte jeg kunne mærke fremskridt i henhold til både styrke og kondition. Det bedste for mig er at jeg har kunne føle mig tryg i Lines hænder og at hun hurtig får en fornemmelse af hvor man ligger rent styrke og konditionsmæssigt. Og rent psykisk har det alt i alt fået mig til at sige fuck tallet på vægten, og fokuseret mere på alle centimeterne og at jeg ikke skal falde i muskelmasse.
Line, du har været en fantastisk støtte for mig og elsker din personlighed og dit næsten altid gode humør. At du har kunne tage at jeg er lidt af et brokkehovede engang imellem og at jeg elsker at lave pis med alting 🙂 Du er klart den jeg vil komme til igen når pengene er lidt større. De aller bedste hilsner fra Mie”
Resultat: -27 cm og -1,6 kg. (8 uger)

November 2015

image
“Mere energi, mere overskud og meget stærkere! Jeg har været på Lines Bootcamp og kan kun anbefale det. Line er god til at give det kærlige spark jeg havde behov for, og jeg synes hendes træning er varieret og sjov, hver gang. Så mangler du motivationen til at komme igang med træningen og en sundere livsstil med kosten vil du ikke fortryde et forløb hos Line”
Resultater: -3,4 kg og -15 cm. (8 uger)

 

image
“Jeg synes, at jeg de sidste 8 uger har rykket mig rigtig meget mentalt, og er gået fra at tage elevatoren op til mit kontor til hellere at ville tage trappen, fordi det er hurtigere og føles rart. Jeg har fået mere overskud i hverdagen og sætter nye mål, som jeg gerne ville kunne fysisk og kan mærke, at jeg bliver bedre uge for uge.
Alt i alt har det været 8 “fede” uger, hvor jeg er gået fra at synes, at træning er en pine, til at blive i dårligt humør, hvis jeg ikke får mit træningsfix med Line ;)”

Resultat: -3,6 kg og -18,5 cm. (8 uger)

Oktober 2015

katrineh
“Jeg har været super glad for at gå hos Line i to måneder – jeg er stolt af mit resultat og ikke mindst taknemmelig over Lines hjælp til det. Det, der har gjort det fedt at træne hos Line er bl.a. hendes “no bullshit”-tilgang til både kost og træning – altså at man ikke kommer nogle steder ved at hoppe over, hvor gærdet er lavest, men i stedet bør glæde sig over sine små fremskridt (som med sikkerhed kommer) fra gang til gang. Desuden har det været meget trygt at træne med Line, da jeg mærkede, at hun havde 100% styr og struktur på både træningen og kosten, og samtidig tog højde for, at vi alle er forskellige og der derfor ikke er ét facit, som alle kan eller skal prøve at opnå.
Udover at det på de to måneder er optur at være blevet strammet op og have smidt flere centimeter, så har det virkelig også været fedt at blive klogere på både min krop og min indstilling til træning, og dermed blive bevidst om, at jeg kan meget mere, end jeg selv tror. Det har givet selvtillid, og jeg har virkelig genfundet lysten til at træne. Og med en masse ny træningsinspiration i rygsækken, så synes jeg også, at træning med mig selv er blevet meget sjovere. Det samme gælder for kosten – de nye sammensætninger af maden er jeg helt sikker på at hænge fast i fremadrettet, da de giver en rigtig god mæthed og følelse i kroppen.
Til sidst er der vist bare at sige, at Lines glade humør og rolige person er skøn at være i selskab med, og jeg har hygget mig med vores træninger og små snakke indimellem al sveden 🙂 “

image
Jeg har været rigtig glad for forløbet hos dig, de 8 uger er fløjet af sted. Jeg havde måske håbet at billederne havde vist lidt mere,(ved godt der kun er 5 uger mellem de 2 billeder) men er samtidig også godt klar over, at jeg har rykket mig, og kan også tydeligt mærke det på min styrke, kondition og ikke mindst mit tøj – og det har alligevel meget at sige. Jeg er glad for det jeg har opnået indtil nu, og samtidig stolt over at det kunne lykkes mig at nå så langt på KUN 8 uger.
Det altid har været så dejligt at komme hos dig – også derfor jeg valgte at tage kontakt til dig igen efter et års tid. Vi har haft nogle rigtig gode træninger sammen, du har lavet nogle gode træningsprogrammer til mig, det har været hårdt, men samtidig også sjovt. Når man som mig er et udpræget konkurrencemenneske, er det altid sjovt at sætte nye rekorder – og det gjorde jeg og det super fedt. Det har motiveret mig utrolig meget og til meget mere. Når jeg har været i tvivl om noget, har du altid været der med et hurtigt svar, og det har virkelig været rart.”

image
Målet med #365turnaround var for mig, at få muligheden for at følge og hjælpe en person med at ændre sin livsstil, tabe sig og blive sundere og mere aktiv på 1 år. Jeg havde kun den forudsætning, at vægttabet skulle være på min. 20 kg. Jeg valgte Anja, fordi hun gerne ville være en slankere og sundere mor, der kunne give sine børn mere i hverdagen ved at have mere energi og overskud, og ikke føle sig for stor eller tyk til at lege med dem. Vi satte et mål der hed 20 kg på 1 år, men allerede efter de første 2 måneder havde hun smidt de første 10 kg. Så vi ændrede det til et slut mål på 25 kg. Og det lykkedes! Anja har tabt 26,6 kg, hvor kun 4,5 kg er muskler, og -90 cm fordelt på hele kroppen, bla. -35 cm i taljen. Det er simpelthen så flot, og jeg ved hvilken kamp det har været hele vejen, både fysisk og psykisk for Anja, men hun har aldrig på noget tidspunkt givet op og smidt håndklædet i ringen.

Juni 2015

IMG_2926.JPG
Jeg har synes det har været et super fedt og inspirerede forløb. Jeg er blevet presset, som jeg ikke selv have kunnet gøre det og er begyndt at tro på mig selv og at en livsstilsændring ikke er umulig. Du har givet mig masser af mulighed for fremtidig træning og blod på tanden for at fortsætte. Har haft svært ved at finde træning og kost som blev ved med at motivere mig, men efter mit forløb hos dig vil jeg bare mere! Jeg er mildest talt overrasket over de resultater jeg har opnået både med kost og træning. Jeg kan slet ikke takke dig nok for det du har givet mig og det jeg har opnået. Ville helt klart anbefale et forløb med dig til alle jeg kender, alle kan få noget godt ud af at have dig som personlig træner. SÅ MEGET TAK ❤️💪🏻”

image
Tak, tak, tak!! Kæmpe mange tak Line. Jeg kan faktisk slet ikke takke dig nok. Jeg kunne ikke have gjort det her uden dig. 🙏🏼 I dag har givet mig blod på tanden til den næste måned. 💪🏼 Vi ses til august. 👏🏼 ☺️”

image
“Inden jeg begyndte hos Line havde jeg på egen hånd tabt omkring 17 kg. Mit vægttab var gået i stå, og jeg havde brug for at spark i r…. til at komme videre. Det fik jeg med bootcampen – særligt i forhold til at presse mig selv hårdere under træning. Efter 6 uger havde jeg tabt yderligere 4 kg, 28 cm samlet set og så jeg løb en del længere på min cooper-test. Yes. Fortsætter nu videre på egen hånd. Jeg skal nå 4 kg mere inden august. Så er der samlet set røget 25 kg på et år.”

image
“Det har været seks helt fantastiske uger! Men hold nu op – det har været hårdt 😄 Line forstår virkelig at presse en. Lines humør og gåpåmod smitter så meget af på en til træning, så man giver sig ekstra. Træningerne har altid være sjove og anerledes, hvilket aldrig har gjort det til dårlige træninger, som jeg alt for godt kendte til inden jeg startede hos Line! Line har virkelig inspireret mig til, hvordan træning kan være. Træning skal være sjovt og hårdt – ikke bare en pligt ☺️ Jeg vil gerne takke Line for denne fantastiske oplevelse, hvor jeg har lært, hvordan jeg får et fornuftigt forhold til mad. Selvom jeg har tabt mig, har jeg aldrig gået sulten i seng, men jeg føler, at jeg har levet virkelig godt! Virkelig lækker madplan med masser af inspiration. Da jeg kom til Line for 6 uger siden, kunne jeg kun tage 1 push up på tæerne. Jeg har aldrig kunne tage push ups, men efter de seks ugers forløb hos Line, har jeg nu taget 20 på tæerne på 1 minut!! 💪 Tak Line – det havde jeg aldrig drømt om! Jeg kan varmt anbefale Line som personlig træner. Forløbet med Line har været det bedste, som jeg længe har gjort for mig selv! Tak Line 🙏”

April 2015

anja
#365turnaround status 6/12 med seje Anja “41 år og 20 kg lettere. Her er 10 af de største oplevelser/følelser fra mine 6 måneder med Line som personlig træner:
1. Har været i biografen og fundet ud af at en film kan nydes ligeså godt med Linuspro proteinbar og dansk vand, som med bland selv slik og cola.
2. Er blevet stoppet af en fremmed der følger min træner Line på Instagram og rost for min udvikling….Tak
3. Cyklet med en god ven, der nu syntes det er sjovere at følges med mig, fordi jeg nu kan cykle og snakke samtidig.
4. Været i svømmehallen og fundet ud af at min badedragt nu er ALT for stor…..undskyld børnefamilier
5. Været i byen og følt mig lækker
6. Fundet ud af at en blomkålspizza smager meget bedre end en almindelig pizza.
7. Løbet i 12 minutter i træk og stadigvæk haft overskud
8. Været på legeplads med mine børn uden at blive træt af tempoet
9. Kæmpet for at ændre mine børns kostvaner og nu spiser de broccoli, hvilket er en kæmpe fremgang.
10. Set mig selv i spejlet mindst 1000 gange og har været stolt og lykkelig over min forandring

image
Denne seje kvinde har rykket sig så meget de sidste 3 måneder – både på konditionen, styrken men også på kroppen. Hun har Scheuermann i øvre del af ryggen, som gør at hendes ryg krummer og maven stikker lidt mere frem. Derfor har vi stille og roligt har haft fokus på at træne ryggen, og der kan allerede nu ses en tydelig forskel!

Marts 2015

image
“En lille status herfra. Sidst vi skrev sammen havde jeg svært ved at komme afsted i Fitness World, men efter vores snak kom jeg afsted, samt fundet rytmen med kostplanen igen Jeg fandt billederne frem fra, da jeg startede med kostplanen og træning og satte dem op mod dem jeg fik taget i weekenden. Der er sket noget! Før-billederne er fra d.14/11-14 og efter-billederne er fra d. 21/2-15. Desværre har jeg ikke mine mål fra da jeg startede, men vægten er blevet lettere, nemlig fra 83,5 kg til 78,5 kg og en masse cm mindre 👊 Tak fordi du fik skubbet til mig. Tak for dine inspirerende billeder og tekster på instragram/facebook! Hilsen (en lettere og glad) kvinde”

Januar 2015

image
“12 ugers fantastisk forløb, og efter at se hvor meget der kan ske på blot 12 uger har jeg fået blod på tanden. Noget af det vigtigste forløbet har gjort er, at jeg ikke føler mig oppustet og utilpas mere, derudover er humøret og konditionen blevet bedre. Glæder mig til endnu 10 uger og til at nå det næste mål 💪💪

image
“Jeg ved godt, at der kun er gået 2 uger, og at jeg først ville sende dig en status om 2 uger… Meeeeen. Jeg vil alligevel sende dig en lille update, fordi jeg simpelthen er så begejstret. Siden jeg startede d. 2. januar har jeg overholdt både kost- og træningsplan fuldstændigt – det var hårdt i starten, men nu har jeg det fuldstændig fantastisk med begge dele og kan nærmest slet ikke forestille mig at undvære det! Jeg vejede mig d. 2. januar og igen i dag – i alt -2,6 kilo på 2 uger.. Jeg har også tabt mig i centimeter, næsten 10 cm! Jeg fortsætter naturligvis videre – jeg har et stykke vej endnu før jeg når dertil, hvor jeg gerne vil Men du skal i hvert fald have tusinde TUSINDE tak for din hjælp indtil videre – det er uden tvivl noget af det bedste jeg har valgt at gøre for mig selv i meget lang tid – det har virkelig været en øjenåbner, og givet mig SÅ meget! Tusinde tak!

December 2014

image
“Jeg har “kun” tabt 4,5 kg og “kun” 20 cm 😄Allerede efter to uger kunne man se resultater – mine “sidedeller” på ryggen var mindre! Jeg har været syg og det har min søn også, så træningen har ikke været optimalt, men jeg er nede på 79 kg sidst jeg vejede mig. Så jeg er lidt stolt af mig selv, især i denne juletid😳 Jeg er stolt og især at det falder stille og roligt. Jeg har et mål som hedder ned på start vægt inden graviditeten, inden han bliver 1 år i maj, og jeg mangler kun ca 8 kg endnu. Jeg er så glad for, at du sagde det med at tage billeder og måle mig. Ellers ville jeg ikke kunne se det rigtigt, og det er jo skønt at se fremskridt! 1000 tak for hjælpen. Den har virkelig sat gang i det hele, hvilket er dejligt. Især nu hvor jeg også skal i hvid kjole til sommer!”

November 2014

image
“Man kan ikke sætte en pris på, hvad det giver en at føle sig fyldt med energi, første gang at tage 10 chin-ups i stedet for 5, at løbe sine første 5 km, at hæve sit kondital fra ‘meget lavt’ til ‘højt’, at kunne passe de der bukser, man for 6 år siden gemte til “måske en dag”, at blive mødt af et ”hvor ser du godt…og sund ud”, og faktisk bare at føle sig skidegodt tilpas. Men det er det, man får ud af et kost- og træningsforløb. Eller det er i hvert fald det, jeg har fået. Ud over en masse målbare resultater, centimeter og kilo, som også, indrømmet, betyder enormt meget, er det en ny energi, en god portion stolthed og mere mod på dagen. Forløbet har været overraskende let og tilgængeligt. Kostplanen er ikke raketvidenskab, og selvom det – især i starten – kræver lidt opfindsomhed og planlægning, er det let at gå til, og man vænner sig hurtigt til det…og vigtigst af alt, føler ikke man går glip af noget, er på kur eller lever i en kunstig plan. Jeg havde nok sværrest ved at styre mængderne, men det er trods alt gået uanset. Jeg har aldrig brugt maskiner eller vægte i et træningscenter og aldrig vidst forskel på cardio og styrke(!) og synes i det hele taget, at et fitnesscenter er vanvittigt grænseoverskridende. Nu er jeg tæt på faktisk at kunne lide vægtene og næsten (næsten!) savne dem. Jeg vil klart anbefale, at man smider lidt penge efter personlige træningstimer for at blive bekendt med maskinerne, gøre tingene rigtigt, blive holdt til ilden, blive presset, få inspiration og vende og dreje op- og nedture. Det er penge rigtig rigtig godt givet ud – og det er jo altså “bare” det, der svarer til to par dyre bukser, som du alligevel bliver meget gladere for, hvis de kan købes en str. mindre! Line er helt nede på jorden, rart selskab og god til at vurdere sine klienter og presse dem uden at skyde over målet. Man er i øjenhøjde og føler sig aldrig som en, der er bagud eller for stor eller for slap eller andet i den dur. Det allerbedste ved alt det her er, at det er varigt. Det er helt naturligt for mig nu at træne – nogle gange mere end andre – og tage nogle gode valg på indtagelsesfronten – også nogle gange mere end andre. Præcis som det skal være. Det er den bedste beslutning længe og det hele værd!”

image
Hej Line. Vil starte med at sige jeg har været super glad for denne måneds forløb hos dig, virkelig dejligt med hurtig tilbage melding på div. spørgsmål. Kostplan: Jeg har virkelig været glad for den, jeg har været mæt, og den har passet super ind i min hverdag og harmoneret godt med min kærestes kost. Træningsplan: Jeg har været aktiv som aldrig før når jeg er i centeret, jeg har virkelig nydt at have et specifikt program som jeg skulle følge. Det har gjort min træning meget mere seriøs. Jeg synes programmet passer godt til mig og tidsmæssigt er det super sådan jeg kan nå det om morgen inden arbejde. (det er så dejligt at træne på det tidspunkt så er der god plads i centeret). Vægt, mål osv: Her til morgen stod vægten på 62,4 kg. (Jeg startede jo op efter en weekend i sommerhus med alt for meget mad, slik og alkohol. Så de 63 kg som jeg skrev til dig om fredagen inden, min opstart passede nok ikke helt mandag morgen). Så mit vægttab har i hvert fald nok været 1,6 kg. så det er jo super Men det der er meget bedre er at jeg følger at der er røget noget fedt og der er kommet flere muskler på. Jeg har sådan fortrudt at jeg ikke fik taget mål og billeder, da vi startede. Fremover: Det jeg har tænkt er, at jeg vil følge kost planen de næste måneder, vi går jo ind i måneder med julefrokoster og andre fristelser, så har jeg noget at forholde mig til i hverdagene så går det nok ikke helt galt selvfølgelig vil jeg ikke gå helt amok i alkoholen og jule slikken i weekenden.”

Oktober 2014

image
“Efter en lang periode, for lang, med alt for lidt fokus på mig og min krop fandt jeg Line ! På 8 uger hjalp hun mig tilbage på rette vej og tilbage til mig! Jeg var på et 8 ugers kost og trænings forløb, og havde tilkøbt 5 x personlig træning! Kosten tog ca 3 dage at vænne sig til! Men efter de 3 dage forsvandt mine crawings og min appetit regulerede sig! Jeg var ikke særlig sulten og vidste præcis hvad jeg måtte spise! Selv min cola zero afhængighed blev jeg kvit. Line udfordrede mig til de personlige træninger, arme og ben var ømme flere dage efter! De første uger fulgte jeg Lines program punktligt men gennem vores PT timer fik jeg inspiration til nye øvelser! Med tre børn og fuldtidsjob havde jeg behov for en rutine der passede ind i min hverdag. Jeg har trænet minimum 3 gange om ugen ca 35 min. Det kan alle få plads til. Nu er jeg på egen hånd, og holder fast i mine nye vaner ! Jeg har fået det bedre med mig selv, min krop og vigtigst af alt har jeg større overskud til familien og arbejdet ! Hermed mine varmeste anbefalinger til Line ! Hun er sej! Og til jul ønsker jeg mig er nyt forløb!”

Oktober 2014

image
“Jeg har været så glad for forløbet. Mit mål var jo at tage på og få mere energi og overskud i hverdagen. Det må man sige er lykkedes. Jeg har taget ca. 3kg på og er igen begyndt at få en smule former – så den del er lykkedes og skal nok komme med det videre forløb. Mht. energi og overskud er der en kæmpe forskel. Jeg har overskud til at planlægge ting frem i tiden, jeg har energi til rent faktisk at lave de ting jeg planlægger og vigtigst af alt – jeg har energi til både arbejde og træning, og starter endda op på fuldtid på arbejde igen i næste uge, og er startet stille og roligt til crossfit igen. Så kostplanen har fungeret fuldstændig efter intensionerne og jeg fortsætter med at følge den, så vidt muligt. Jeg er “desværre” god til at spise ude, så det er ikke altid den lige bliver fulgt til punkt og prikke.. Jeg har, som Line foreslog, taget billeder før og efter – det er ikke meget forskel der er, men især på baller og lår er der igen kommet lidt former, hvilket jeg syntes er helt fantastisk! Så, Line, du skal virkelig have tusind tak og kæmpe skulderklap – du er bestemt dygtig til dit arbejde og anbefalelsesværdig!”

 

image
“Jeg har virkelig fået meget ud af dette forløb, og det skal siges at jeg bestemt ikke er færdig. Jeg føler ikke jeg på nogen måde har været på slankekur, men har derimod lært at se min mad på en anden måde, hvilket var et mine store ønsker inden jeg gik i gang. Mad er ikke længere kun forbundet med hygge, men blevet noget, der er nødvendigt for at jeg kan fungere og have det godt. Jeg har på nuværende tidspunkt, efter min graviditet, tabt 21 kg ud af 25 kg, og har stadig 4 kg tilbage, og yderligere vil jeg gerne tabe 4-6 kilo. De sidste kilo er ren ønsketænkning, men efter dette forløb er jeg egentlig ikke i tvivl om, at det når jeg selvfølgelig. Jeg har lært at sammensætte den helt rigtige kost, og samtidig sørge for at spise flere måltider. Der gik ikke længe inden det sad på nethinden, og jeg derfor ikke skulle stå og afmåle eller kigge efter i min kostplan. Jeg har haft én syndedag om ugen, men har virkelig følt (for første gang nogensinde), at jeg har hygget mig, men på en begrænset måde. Jeg har derfor ikke proppet mig med alt muligt usundt, men udvalgt nogle få ting jeg ville spise, og kunne bagefter stoppe igen. Fedt oplevelse!! Jeg er meget rigere på den anden side af 8 uger. Mest af alt fordi det ikke har været vildt hårdt, som jeg troede det ville. Jeg glæder mig til at nå mit slutmål, som jeg ved jeg gør nu. Det gjorde jeg slet ikke inden graviditeten.”

September 2014

image
“Hvis jeg skal konkludere på forløbet gik de 2 første uger klart bedre end de næste to, og det er helt aldeles kun grundet min egen rygrad! Kost- og træningsplanen har været rigtig god og har lagt et grundlag for mit fremtidige vægttab. Jeg er dog glad for resultatet uanset hvad. Jeg synes man på billederne kan se på min mave/talje og også lidt på lårene, at jeg er blevet mindre, hvilket motiverer mig til at fortsætte. Målet var dog at komme under 65 kg og det nåede jeg ikke helt. Men jeg tror på, at jeg når derned i næste uge med det kendskab jeg har fået efter disse 4 uger! Tusind mange gange tak for din gode støtte, din fantastisk overskuelige kostplan, og ikke mindst dit inspirerende væsen! Du er sgu sej og et kæmpe forbillede.”

Juli 2014

image
Forløbet har været super godt. Jeg har fået en øjenåbner for hvad sund og fornuftig kost er. Jeg er samtidig også blevet klogere – det tager ikke længere tid at lave sundere mad, og det er sjovt at eksperimentere. Jeg har givet mig selv lov til at synde, og det har betydet, at jeg ikke er kørt surt i det hele. Jeg er super glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen til at gøre noget ved mine lidt for usunde vaner – og så holder det motivationen og humøret højt når man kan se og mærke forandringer! 🙂 Tak for hjælp og støtte!”

image
Det har været utroligt lærerigt for mig, specielt i forhold til kostomlægning, og hvor vigtigt det er at få spist hver 2.-3. time, og specielt også mængden. Det har virkelig været en øjenåbner for mig. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg kan og må spise, og hvor mange “gode” ting man egentligt gerne må få. Jeg har ikke rigtig på nogen måder følt sult, fordi jeg har spist som jeg skulle. Træningen har været rigtig fin, synes jeg er blevet presset godt, og synes jeg har givet mig alt det jeg kunne. Er super glad for den gode tid på trapperne 🙂 Jeg kan godt mærke, at konditionsmæssigt har jeg rykket mig, og styrkemæssigt synes jeg også at jeg er blevet stærkere, mine muller har i hvert fald været godt ømme 😉 Mine sidestik har ikke været til stede de sidste par gange ved sjipning, om det pga. kondition er blevet bedre eller om det psykisk, det ved jeg ikke?! Jeg håber på det første 🙂 Det har været super fedt, at man bare har kunne skrive til dig hele tiden, hvis der var noget man var i tvivl om – og virkelig virkelig dejligt, at man altid fik et hurtigt svar tilbage – det har virkelig været rart. Tak for 4 lærerige uger – synes tiden er gået alt for stærkt ;)”

image
“Jeg havde kæmpet rigtig meget med de sidste kilo i lang tid og selvom jeg lå på omkring 1400 kcal og trænede 4-6 gange om ugen, ville min krop bare ikke smide det sidste fedt. Line fik mig til at indse, at det var sammensætningen af maden, der var forkert. Med hendes kostplan gik det sindssygt hurtigt. Faktisk så hurtigt, at allerede efter et par uger begyndte jeg at spise lidt mere, da jeg ikke ville tabe mig mere. Har fået et andet syn på kost og min krop har aldrig haft det så godt. Har fået langt mere energi og sover meget bedre om natten. Jeg er så tilfreds med hele forløbet. Havde kæmpet med de sidste kilo i halvt år og med Lines kostplan lykkedes det på mindre end en måned.”

image
Super flot slut status fra en af mine seje klienter, der har fulgt en kostplan i 4 uger! Hun har tabt 2 kg og er nu 22,5 cm mindre fordelt på hele kroppen – så flot 👏😄
“Jeg synes det har været vildt fedt at have den kostplan at følge, og jeg har helt sikkert lært meget af det og også bare min bevidsthed om hvad rigtig mad er, har ændret sig enormt. Da det er sommer og jeg har skulle til både polterabend, fødselsdag og nogle middage har der været nogle smuttere hist og her men jeg tager det ikke så tungt for målet med det hele har jo været at ændre mit syn på hvad jeg skal spise og det har jeg helt sikkert forstået. Samtidig med det vil jeg altid synes der også skal være plads til at synde en gang i mellem for ellers bliver det også for kedeligt . Jeg vil helt sikkert prøve at holde fast i det meste fremover for der skal i virkeligheden ikke ret meget til før man kan se resultater.”

Juni 2014

image
“Jeg syntes selv alt i alt, at det er gået godt. Jeg må jo ærligt indrømme at jeg ikke har holdt mig 100% til planen alle dage, men jeg har overordnet set holdt den fint! Jeg har tabt 3,4 kg og 16 cm, og synes ikke der er nogen tvivl når man ser på billederne Det har været en dejlig nem kostplan og det har jeg tænkt mig at blive ved med at følge. Og så har det været rigtig fint, at du har svaret hurtigt og effektivt på mine mails

image
“Jeg er meget begejstret over mit forløb hos dig, ingen tvivl om, at jeg fremadrettet forsætter med kostplanen! Jeg har tydeligt kunne mærke en forskel på min krop, i løbet af de 4 uger. Jeg har været mere frisk, haft mere overskud, og dejligst af alt, har jeg ikke haft luft i maven, hvilket jeg ofte har haft før. Jeg har en lille mistanke om, at det er fordi jeg ikke har fået gluten. Altså alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg kommer tilbage efter sommeren til endnu et forløb!”

image
“Jeg er også super stolt og synes det har været 8 super fede uger – det er virkelig fedt hvor langt jeg har rykket mig og de resultater jeg har opnået både med vægttab men også med mit løb! Tak fordi du pressede mig og fik mig til at gøre ting jeg ikke troede jeg kunne”. Ud over vægttab var Carinas mål at løbe 15 km inden for 1 time og 15 min – det lykkedes med en tid på 1 time og 14 min!!

image
“Jeg har været super godt tilfreds med forløbet hos dig, Line. Kostplanen fungerer rigtig godt for mig, og jeg har fulgt den hele vejen igennem med meget få undtagelser. Jeg kan jo også se at resultaterne følger med. Du har været hurtig til at svare på mails, hvis der har været den mindste tvivl, og det er jeg rigtig glad for. Jeg har helt klart fået opbygget nogen gode vaner, og at alt bare handler om prioritering og forberedelse, så man ikke falder i. Jeg har stort set ikke haft nogen slik trang i løbet af de 4 uger, fordi jeg har vidst hvad mit næste måltid har bestået af, og jeg har på intet tidspunkt følt sult pga. for lidt mad, hvilket er dejligt – specielt med den lidt stressede hverdag, jeg godt kan have.”

April 2014

image
“I forbindelse med min træning, som byder på 6 pas om ugen, og mit daglige høje aktivitetsniveau, er det vigtigt, at jeg får nok næring og brændstof. Jeg er en spinkel pige af bygning, men var ikke tilfreds med, at jeg trods mit træningsniveau ikke yndede at se slank og fit ud, men nærmere følte jeg, at jeg så for tynd og lillepige ud. Om end jeg selv har prøvet at spise nok, indså jeg, at jeg havde brug for nogle rammer og gode råd til, hvordan jeg ikke mindst fik nok at spise, men også fik de rigtige ting, som min krop har brug for at yde bedst såvel til træning som i min dagligdag. Line lavede en rigtig simpel, overskuelig og lækker kostplan, hvor jeg ikke nødvendigvis behøver at måle og veje alting. Jeg ønskede at få nogle rammer, men ikke at blive rammet ind og muligvis føle, at jeg var på diæt. De første to uger mærkede jeg straks på mit energiniveau, min udholdenhed og generelle velbefindende, at jeg slet ikke har spist nok førhen. Det var fantastisk at føle, at mine træningsresultater progressivt steg, og at min restitution gik væsentligt hurtigere. Dog har det ikke været nemt at vænne min krop – samt psyke! – til den (åbenbart) væsentlige stigning i madindtag. De første uger følte jeg mig stopmæt 24/7, og kunne mærke, at jeg pludseligt, og meget overrasket over mig selv, følte mig utilpas i egen krop. Her har Line ligeså været en fantastisk support og coach, da jeg ved mine mange spørgsmål og bekymringer har fået hurtige svar med uddybende forklaringer og søde ord. Jeg har aldrig rigtig vejet mig, men for at følge processen vejede jeg mig inden forløbets start og for et par uger siden – ca. 3 kg har jeg taget på, så det er skønt! Endnu mere skønt er det, at det meste synes at have sat sig som muskelmasse, hvilket bevidner, at min kostplan synes at lægge på netop den mængde og næring, som jeg såvel som træningsudøver og i hverdagsregi behøver. Jeg har lært rigtig meget om mig selv, fået mere overskud, hurtigere resultater, og er gået fra at være ”lillepige”-markeret til at blive markeret på en mere fit og feminin måde. Og hvad angår følelsen af at være stopmæt? Efterhånden har min krop lært, at den får mad, hvorfor den også ønsker mad. Jeg er sulten ca. hver 2.3. time, og jeg er tosset med sultfølelsen! Det vidner om, at min krop fungerer, har det godt og ved, at den får, hvis den behøver. Alt i alt: stor ros til Line for hendes professionelle tilgang, support og empatiske måde at arbejde med mig på. Jeg har følt mig 100 % tryg under hele forløbet.”

image
“Jeg havde bøvlet i 3 måneder for at komme under 85 kg! Hver gang den siger 85, et eller andet, så bliver jeg SÅ glad, og det skal jo fejres… og wupti, så er vægten pludselig højere igen. Det skal IKKE ske den her gang, nu skal muren brydes. For 3 år siden vejede jeg 80 kg, hvor jeg ramte muren, kæmpede helt vildt, men vægten ville bare ikke længere ned. Håber at jeg når at bryde den mur sammen med dig.” Tina har knoklet røven ud af bukserne, trænet og så har hun holdt sig til kostplanen, og ikke rørt sukker (kage, slik osv.) i 4 uger – selvom fristelserne har været der, især på arbejdspladsen og derhjemme. “Jeg kan jo varmt anbefale ALLE at gå igennem sådan et forløb, havde virkelig ikke turde håbe, at det ville gå så godt, så vil jo selvfølgelig fortsætte selv efterfølgende. Har været fyldt med energi! Det eneste negative jeg har at sige… kommer til at savne at skrive med dig, og komme med alle mine dumme spørgsmål.”

image
“Jeg ved egentlig godt hvilken slags mad jeg skal spise for at opnå resultater, men når man er på farten næsten hver dag, kan det være svært at forberede mad til hele dagen. Jeg har personligt virkelig brug for struktur og en “plan” for at kunne lykkes på bedste vis. Samtidig sætter jeg også pris på god mad, og kender mig selv godt nok til, at tun og skyr hurtigt bliver for kedeligt. Jeg snakkede med Line, og hun lavede en kostplan der passede til mig – sådan så jeg kunne smide det sidste og samtidig bevare muskelmasse! Planen har været rigtig nem. Jeg har ikke følt jeg har manglet noget, gået sulten i seng el lign. Men som det bedste af alt, så har jeg ikke følt mig fanget til kostplanen – men inspireret da den indeholder mange kreative forslag til måltider. Det har været: varieret, kreativt, lækkert, enkelt og NEMT!”