100 dage til termin!

Træningsudstyr til hjemmet

Der er vist ingen tvivl om, at hjemmetræning i de her tider er ekstremt populært og eftertragtet. Og det kan jeg godt forstå. Fitness centre landet over er lukket ned, og jeg selv kører virtuel holdtræning. Men bare fordi DK er lukket ned, betyder det (heldigvis) ikke, at din træning også er det.

‘4 workouts til din hjemmetræning’

Jeg selv og mange af mine kollegaer deler dagligt både stories, live sessions og opslag på Instagram med træningsprogrammer, du kan lave hjemme på stuegulvet eller ude i din have/gård. Ofte får jeg spørgsmål til, hvad jeg vil anbefale af udstyr til hjemmetræning og kommer min top 3:

 1. Kettlebels. Mellem 8-12 kg, og evt 20 kg, hvis du er vant til at træne
 2. Håndvægte. Mellem 5 og 12,5 kg (mine favoritter er Hex-gummi)
 3. Slyngetræner/TRX. Kan bruges både inde, ude, tages med på ferier osv.

En måtte er næsten et must, og så kan et sjippetov altid løse problemet med at blive varmet op eller få pulsen op mellem dine øvelser 🙂

Håber min top 3 kan inspirere dig til, hvad du skal investere i, og så ønsker jeg dig en god træning!

1 kommentar

 • Elizabeth

  Hej Line,
  Hvor finder man den stof kettlebell du har? Og hvad kalder man dem? Jeg har prøvet at google alt, men er ikke blevet klogere 🙄😊
  Hilsen Elizabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 dage til termin!