#Blivhjemme - vores første uge

100 dage til termin!

Jeg har lige læst mit indlæg “Status på min graviditet: 100 dage tilbage“. Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg havde det, hvilke tanker jeg havde og hvad jeg både frygtede og glædede mig mest til. Her anden gang, er der stadig de samme bekymringer som barselsdagpenge (den økonomiske del), forældre-rollen (nu til 2) osv. Den del der ikke fylder mere er bolig, for nu bor vi et skønt stort hus med 2 dejlige børneværelser. Vi mangler dog bare lige at få indrettet lillebrors værelse helt. Vi har dog fundet nogle ting frem, og jeg glæder mig til at få gang i indretningen 🙂 Vi har en del projekter igang her i huset, måske noget jeg skulle dele med jer?

‘Uge 25 – status på min graviditet’

‘Min træning i 1. og 2. trimester’

Nå, men tilbage til de 100 dage. Der er nemlig lige præcis i dag 100 dage til termin d.7/7. 100 dage, hvor jeg håber på, at alt det her med Coronavirus er ovre på en eller anden måde, og hvor samfundet igen er åbnet op, og vi må ses med venner og familie. Det er lidt over 3 måneder, så håbet lever. Er der mon nogle af jer, der læser med, der har termin i de her dage?

I torsdags var jeg ved lægen til mit andet besøg, og vægten sagde her +8 kg. og maven vokser godt. Jeg døjer igen med lidt ondt i lænden, især hvis jeg går og rydder meget op med alt Theodors legetøj fra gulvet eller hvis jeg går i for lang tid af gangen. Jeg kan også mærke, jeg ikke skal løfte for meget på Theodor i løbet af dagen. Min træning kører forsat, og jeg har faktisk kunnet løbe igen. Når jeg styrketræner har jeg fokus på at træne hele kroppen og især øvelser for ben, balder, ryg og de skrå mavemuskler.

I forhold til fødslen, så ved jeg hvad der venter, selvom der ikke er en fødsel der er ens. Sidst læste jeg bogen ‘Smertefri fødsel’, og den vil jeg læse igen, da jeg brugte vejrtrækningen rigtig meget under hver ve. Nu har jeg også fået bogen ‘Meyermetoden’, og den glæder jeg mig til at læse. Måske du kender til den?

2 kommentarer

  • Louise

    Jeg krydser fingre for at du slipper for at føde i corona-kaos. Jeg skal selv have planlagt kejsersnit om 8 dage, og kan forvente en periode på neonatalafdelingen med min pige fordi hun er noget mindre end gennemsnittet. Mens vi er på sygehuset må vi ikke få besøg og vi er også blevet anbefalet ikke at få besøg i starten efter vi er kommet hjem. Det er SÅ svært ikke at måtte vise sin lille pige frem til bedsteforældrene 😕 Heldigvis kan vi FaceTime, men det er bare ikke helt det samme 😔

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Louise. Håber dit planlagte kejsersnit går godt, krydser alt for dig/Jer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Blivhjemme - vores første uge