Uge 25 - status på min graviditet

#Blivhjemme – vores første uge

Så er første uge gået, hvor vi har skullet holde os hjemme, og ikke være i nærheden af særlig mange andre end os selv. Det har været en god uge, men også lidt udfordrende. Heldigvis har vejret været dejligt stort set alle dage, og det har vi nydt godt af. Lige præcis på dét punkt, er jeg SÅ glad for vores have og skønne natur, vi kan begive os ud i uden at være i nærheden af andre eller tæt på andre.

Patrick kom hjem 2 uger før tid af sit skoleophold pga. Lock Down/Coronavirus, så han har været hjemme, men har siddet hver dag fra ca kl.8/9 til sidst på eftermiddagen og lavet opgaver. Det har betydet, at jeg har været alene med Theodor og underholdt hver dag 🙂 Jeg har aflyst alle mine hold i 2 uger, og har kun mine online klienter, og derfor har det været ‘nemt’ for os ift. at Theodors vuggestue er lukket ned.

Hver morgen har Theodor og jeg gået tur og været væk i et par timer. Vi har været på legeplads (helt alene), ved havnen og kigge på både, i Paradisbakkerne (alene), og forbi et sted, hvor der står traktor og mejetærsker, hvilket er et kæmpe hit for Theodor at se på. Og så har vi leget ude i haven, leget inde, læst bøger, sæt en masse Brandmand Sam, leget med modellervoks og tegnet. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg har været rigtig træt og gået kold hver aften mellem 20:30 og 21. Det er lidt hårdt at være gravid og være på, men samtidig synes jeg også det er dejligt at have Theodor hjemme og være så meget sammen med ham i den her alder.

I søndags kørte Patrick og jeg til Rønne for at hente noget af mit træningsudstyr, og lavet vores gæsteværelse om til træningsrum. Så jeg har kunnet træne der og ude i haven samt løbet lidt, og det er jeg så glad for. Heldigvis kan det sagtens lade sig gøre at træne hjemme, med eller uden udstyr, og jeg har virkelig gjort mit for at inspirere med en masse workouts. Du finder bla. 4 her og på min Instagram 🙂

Alt i alt en god ude, på trods af alt det der sker rundt om i verden. I morgen lørdag har jeg fødselsdag, den bliver lidt anderledes end planlagt, da jeg havde inviteret gæster. Men jeg skal nok blive fejret af mine 2 drenge, og af resten af familien, så snart vi alle må ses igen 🙂

Uge 25 og træningen går stadig godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 25 - status på min graviditet