Jeg savner København

Min træning i 1. og 2. trimester

Nu er jeg ikke helt færdig med 2. trimester, men jeg vil gerne dele mine træninger med jer nu og skrive lidt om, hvad træning under graviditet betyder for mig, og hvad jeg har trænet de sidste måneder med lillebror i maven.

Først og fremmest, så har jeg efterhånden trænet i mange år, flere gange om ugen. Min krop er vant til den type belastning, både styrketræning, løb og intervaltræning. Jeg er vant til at få pulsen højt op, omkring min max ved de 200 nogle gange, og ellers med en max puls på omkring de 180-190 og gennemsnitlig 135-145. Din max puls er ca. 220 minus din alder, og presser du dig selv (max) vil du ramme den. Så jo højere puls, jo mere har du presset dig selv. Men det er selvfølgelig ikke lig med en god og perfekt træning, bare det, at du har haft en høj puls under dit træningspas. Det er (for mig) bare en god indikator for, om jeg giver mig selv nok og får presset mig selv 🙂 Nå, nok om det.

‘Træning for dig, der er gravid’

‘Mine bedste tip til en sund og aktiv graviditet’

I første trimester led jeg utrolig meget af kvalme hele tiden, og så var jeg simpelthen så træt. Men det gav mig energi og jeg glemte alt om kvalmen, når jeg trænede. Her i 2. trimester er jeg stort set bare træt og mærker intet til kvalmen mere. Nogle dage har jeg hovedpine, og det er lidt op af bakke. Men jeg har holdt min træning ved lige og fået trænet ca. 4 x ugen.

I starten kunne jeg godt løbe, og fik løbet 2 x ugen og styrketrænet 3 x ugen, men nu er det mere en blanding af cardio og styrketræning, der passer mig bedst. Jeg er blevet ret vild med Air bike/Assault bike, og bruger den stort set hver gang jeg træner. Desværre er romaskinerne i Local fitness noget lort (rent udsagt), så jeg gider ikke bruge tid på det mere.

Jeg har gemt mine træninger og deler dem her med jer, og håber det kan være med til at inspirere dig til at træne – uanset om du er gravid eller ej 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner København