Træning for dig der er gravid

Jeg savner København

Nu har vi boet på Bornholm i lidt over 1 år, og jeg er stadig SÅ glad for vores beslutning om at flytte fra hovedstaden og tilbage til solskins øen. Især fordi jeg kan se, hvor meget det betyder for Theodor, for os og for vores familie er vi er tæt på hinanden. Det er altså guld værd. Men jeg savner København.

Jeg savner ikke at bo dér, i en 3 værelses lejlighed på 2. sal på Østerbro, men jeg savner de muligheder storbyen kan tilbyde. Jeg savner at kunne sætte mig på en cafe, nyde en god frokost, latte eller smutte forbi Lagkagehuset eller Emmerys og arbejde. Jeg savner at tage forbi Wedofood og købe en lækker salat, eller en af de tusind andre lækre take away bikse, der ligger rundt omkring.

Her på øen er der én god cafe i Rønne, og vi bor i Nexø (30 km køretur), der er INGEN steder du kan smutte forbi og købe en god salat eller lign, kun alm pizza steder. Der er ikke en gang en 7-Eleven eller Lagkagehuset – og efter den her fastelavn med 10.000 fastelavnsboller, bliver man (læs = jeg) rimelig irriteret over ikke lige at kunne købe sådan en 😉

Når jeg tænker over lige netop det her, så kan jeg godt synes Bornholm mangler noget. Til gengæld er her ro, smuk natur og familien lige om hjørnet. Og det opvejer heldigvis godt, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde jeg ikke savnede storbyens cafe og mad-muligheder.

Og så er der absolut heller ingen tvivl om, at jeg savner mine veninder, der bor i København. Jeg savner at se dem, hygge, spise sammen og træne sammen. Jeg ved godt, at tiden i hverdagen ikke er den samme, som før da vi ikke havde Theodor eller da jeg var på barsel, men alligevel.

I sidste uge har Theodor og jeg vinterferie, og vi tog et smut til Jylland for at besøge min veninde Mette, og hendes dejlige familie. Det var en hård tur, fordi Theodor er en bandit og fuld af krudt i måsen og mor her gravid i uge 22 og lidt træt, haha. Men det var i den grad også en skøn tur! Når Patrick er hjemme fra sit 10 uger skoleophold (der er 4 uger tilbage), så skal jeg en tur til København. Og sådan er det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning for dig der er gravid