Søvn er vigtigt!

Gravid igen! En status på 1. trimester

Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg, men lige nu har jeg vist en del på hjertet. Jeg er nemlig gravid igen, og vi er SÅ lykkelige. Et lille julemirakel 🙂

Jeg er 12+2, altså i uge 13 i dag, og vi var til nakkefoldsscanning i mandags. Vi har ventet med at offentliggøre graviditeten til efter NF, og nu er det bare så utrolig dejligt at kunne dele den gode nyhed med alle.

Men de sidste 3 måneder har ikke været lutter og lagkage. Jeg har haft og har stadig kvalme 24/7, hovedpine, forstoppelse, uren hud og mærkelige spisevaner og cravings. Jeg vejede 67 kg, da jeg fandt ud af, jeg var gravid, og vejer nu 66,8 kg. Har ikke taget på endnu, men har heller ikke spist særlig meget nogle dage. Mine cravings er helt anderledes denne gang, jeg spiser utrolig mange chips, hvilket jeg ALDRIG har gjort før, tror nærmest det kan tælles på en hånd, hvor ofte jeg har købt en pose før, haha. Men salt har været et must til at dulme kvalmen! Og så kan jeg slet ikke få salat og kylling ned igen, akkurat som da jeg var gravid med Theodor.

Min træning har jeg heldigvis kunne forsætte med, men løb har været lidt op af bakke. Især det at løbe ude har jeg ikke haft lyst til, men det er kommet lidt igen. Når jeg træner og løber, glemmer jeg alt om min kvalme og træthed, så derfor hjælper det mig. Jeg vil stadig holde fast i min styrketræning og løb gennem hele min graviditet, og kommer til at dele meget om det, især på min Instagram. Så følg med der 🙂

Jeg har termin d.7/7, faktisk på Patricks fødselsdag, det er lidt skægt. Jeg fødte præcis 3 uger for tidligt med Theodor, og er lidt spændt på, hvordan det bliver denne gang.

Mon nogen af jer, der læser med, også er gravide?

7 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Nuuuh – tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kæmpe stort tillykke til jer alle 3.

  Jeg er selv 38+2 i dag, og håber at lillebror bliver i maven til vi er nået ind i det nye år. 🤞

  Glæder mig til at følge med i din graviditet og barsel med den lille ny i jeres skønne familie. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette. Ja så er det ved at være tæt på, tillykke 🙂 Og tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Kæmpe stort tillykke Line! ☺️ Hvor er det dejligt for jer. Jeg er selv 27+3 i dag (uge 28), og venter mig til marts. Jeg var igang med et forløb hos dig da jeg fandt ud af jeg var gravid, hvorfor mit forløb desværre sluttede før tid. Jeg har så vidt muligt forsøgt at holde mig aktiv igennem graviditeten, men er nu blevet sygemeldt pga meget hyppige plukveer, så i håb om at hun bliver i maven lidt længere endnu, så er der derfor begrænset med motion lige nu. Jeg gør det med glæde for hendes skyld, men jeg begynder også at glæde mig til, at kunne dyrke motion igen ☺️🙏 her håber jeg igen at kunne trække en masse inspiration fra dig af 💪 endnu engang tillykke med miraklet! Det er dejligt for jer ☺️🎄💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michala. Øv med plukveer, men sådan er det desværre nogle gange :/ Du er mere end velkommen til at følge med og finde inspiration, det vil jeg kun gøre mit bedste for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke 😊
  Er selv gravid i uge 14 13+0 i dag så der er ikke mange dage imellem 🙈😊
  Har selv ikke haft den store lyst til at spise.
  Men synes dog min mave er vokset noget større her i anden graviditet end hvad din syner af 😉🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille. Nej det er tæt på hinanden 🙂 Jeg synes det er gået så stærkt med mavsen her anden gang, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn er vigtigt!