Vi har købt hus!!

Søvn er vigtigt!

Reklame for Hunkemöller

Jeg anbefaler mine klienter at få styr på søvnen, og helst sove 7-8 timer om natten. Men det er svært selv at leve op til det med en søn på 2 år. Lad mig bare sige, det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har fået bare 5-6 timers søvn i streg, de sidste 2 år. Men det bliver vel bedre med tiden 🙂

Når jeg skal i seng, skal rummet gerne være køligt, dynen lidt tyk og blød, og så er det gået op for mig, hvor rart det er med godt og blødt nattøj. Jeg har fået et dejlig pyjamassæt fra Hunkemöller, og går og drømmer om et velour sæt, der er perfekt til den kolde tid og jul! Prøv lige at se:

Velour Stars sæt

Velour Lace sæt

Og så skal jeg altså også have mig et par hjemmesko til den kolde tid, vi går i møde. Hunkemöller har et ret bredt udvalg, du kan det se her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har købt hus!!