Min krop er stresset og har brug for en pause

Vi har købt hus!!

Yes yes yes! Den er god nok, vi har fandme da købt et hus! Hvor vildt er det lige 🙂 MEGA vildt. Den her dag har jeg ventet på lige siden vi besluttede os for at flytte tilbage til Bornholm, hvilket rundt regnet er 1 år siden. Det var ikke helt planen, at det skulle tage 8 måneder at sælge Patricks hus, men det gjorde det. Det har dog også betydet, at vi har set på MANGE huse, og virkelig fundet frem til, hvad vi vægter højt og mindre højt, når det kommer til valg af hus.

Nu har vi så langt om længe fundet huset. Der er lidt der skal gøres, og så har vi større planer med nogle af rummene inden for de næste år. Men lige nu skal vi bare flytte ind og nyde mere plads. Langt mere plads 😉 Vi går fra 66 kvm til 151 kvm, hvilket er rimelig nice!

Huset ligger i Nexø, og jeg lover at vise meget mere når det hele er helt på plads. Vi overtager huset d.1/11, og skal være ude af vores eget d.15/10 – det betyder, vi kort skal bo hos mine forældre.

Tro mig, smilet er ikke til at tage fejl af. Jeg er SÅ glad og glæder mig helt vildt til at vi skal flytte!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop er stresset og har brug for en pause