Hop med i seng!

Min krop er stresset og har brug for en pause

Det kan nok ikke komme bag på nogen, at jeg har travlt. Det er i hvert fald ikke noget, der kommer som nogen overraskelse for mig. Jeg aner ikke, hvor mange timer jeg sammenlagt arbejder om ugen, men jeg gætter på alt mellem 40-50 timer. Jeg er rigtig dårlig til at holde fri, når jeg er færdig med mine hold og PT klienter, for så skal jeg tjekke op på mine online klienter, svare mails, lave IG post osv. Og så styrketræner jeg 3 x ugen og løber gerne 2 gange – men det gør jeg udelukkende af lyst! Udover det, skal jeg også aflevere og de fleste dage hente Theodor, handle ind, rydde op, gøre rent osv. Vi har heller ikke fundet et hus endnu, og vi skal være ude af vores hus d.15/10. Så der en del af se til, og nogle OK gode stressfaktorer.

Og nu siger min krop mere eller mindre stop – eller ‘hold du lige en pause, Line’. Mest af alt er det min nakke, der driller mig. Jeg har nu i en måned døjet med smerter i nakken (og øvre ryg og skulder), og jeg har også haft 2 låste nakkehvirvler. Jeg går til behandling hos en fys i Nexø, og så er jeg begyndt på lidt smertestillende.

Mine nakkesmerter gør mig utrolig træt. De fleste dag har jeg 5-7 timers undervisning, og jeg skal virkelig tage mig selv i ikke at løfte for mange vægte, vise for mange øvelser, der inkluderer nakken/skuldrene. Jeg elsker at træne, men jeg kan også mærke, at kroppen skal have hvile.

På lørdag skal vi til Kbh, hvor både Patrick og jeg skal træne med Daniel, og her vil jeg gerne være så frisk som muligt. Derfor har jeg besluttet mig for ingen træning søndag-onsdag, og så en let træning torsdag, så kroppen er klar til træning lørdag med Daniel. I går løb jeg Almindingsløbet på 8 km, total bakket og hårdt terræn, og det gik SÅ godt, men det kunne dog godt mærkes i nakken resten af dagen. Så nu er det tid til ro, kun raske gåture og ellers bare hvile.

Hvordan har du det med stress, træthed, bevægelse, ro?

Træning, bevægelse og løb betyder meget for mig i min hverdag. Det gør mig glad, giver mig overskud og energi. Min krop skal der være med 100%, og det er den ikke lige pt. Så nu får den ro.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hop med i seng!