Mor-livet for et år siden sammenlignet med nu

Hop med i seng!

Reklame for Hunkemöller

Jeg er typen, der bare tager en af Patricks t-shirt på, når jeg skal i seng. Det kan i hvert fald tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har købt en decideret pyjamas eller rigtig nattøj. Men nu skulle det være! Jeg fandt det her søde sæt fra Hunkemöller, og lad mig bare sige, t-shirten er SÅ blød og dejlig. Så mangler vi bare jeg sover lidt bedre om natten også, men mon ikke det snart kommer 🙂

Links til shorts og t-shirt – begge dele har jeg i str. M

Og nu har jeg også fundet lidt andet, jeg synes er så fint. Hvad siger I?

Satin pyjamassæt

Sports t-shirt

Blonde undertøj

Sandaler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-livet for et år siden sammenlignet med nu