Vores hus er solgt!

Mor-livet for et år siden sammenlignet med nu

Om 1,5 måned fylder Theodor 2 år, og jeg glæder mig så meget til at fejre ham. Samtidig synes jeg det er helt vildt, at han bliver 2. Det betyder jo, at jeg har været mor i 2 år, wow.

Der er sket rigtig meget, og Theodor er vokset til en sød, fræk og charmerende tumling. Forleden fik jeg spørgsmålet: Mor-livet for et år siden samenlignet med nu; nemmere, sværere, sjovere?

Jeg husker tydeligt, da Theodor blev 1 år. Det var som om alt faldt på plads, jeg accepterede mor-rollen og vi blev rigtige forældre, hvis du forstår. Det hele blev nemmere, og vi blev langt stærkere sammen, som par og forældre. Det lyder måske fjollet, men jeg har hørt flere sige det samme. Da Theodor blev 1 år følte jeg mig tilpas og 110% som mor.

Jeg var stadig på barsel, da Theodor blev 1 år, jeg startede nemlig først på fuldtid, da han var 14 måneder (i januar i år). Theodor har der alle dage været fuld fart på, og da han var 1 år havde han allerede lært at gå og løbe. Han har også alle dage været nem at have med, og aldrig været genert eller ikke villet op til andre eller lege med fremmede. Altid et stort smil.

Jeg synes det er blevet sjovere med tiden, at være sammen med Theodor. Nu kan jeg føre en samtale med ham, jeg får svar tilbage og han forstår alt. Han gentager alle nye ord, som han ikke har sagt eller hørt før, og kan snart sige hele, lange sætninger. Det lyder simpelthen så sødt. Han er så god til at løbe og spille fodbold, og vil gerne med hen og træne – han havde en fest på Marbella Fitness Camp med farmand og alle damerne 🙂

Jeg synes både det er blevet nemmere og sværere, forstået på den måde, at Theodor er nem at putte, han sover som regel til han vågner ved 5-6 tiden, og tager en god middagslur på ca. 3 timer. Til gengæld hører han ikke altid efter og er mega stædig. Han tester os og gør, hvad der passer ham. Men mon ikke det er meget normalt for en på 2? Det er absolut blevet sjovere, og det er det for hver dag, der går!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hus er solgt!