Status på blogger-livet

Vores hus er solgt!

Eller Patricks hus er solgt, og det er SÅ fedt. Huset har været til salg siden starten af januar, og til dem af jer, der har fulgt med længe, ved det har været en lang kamp. Vi har set på mange huse, drømt om noget større i mange måneder, og nu kan vi endelig komme videre. Det er skønt. Vi fejrede det med en flaske champagne, der selvfølgelig skulle poppes ude i gården 😉

Det er samtidig også sådan lidt uvirkeligt, og nu venter nogle store beslutninger. Vi har kigget på et par huse, og ved også hvad vi meget gerne vil have og hvad vi ikke ønsker. Vi ved vi skal til Nexø, men af personlige årsager, vil jeg først dele hvilket hus, det bliver, når alt er på plads 🙂

Mange af de tanker vi har haft omkring huskøb, har bla. været om det skal være 1 plans eller 2 plans hus. Bliver vi trætte af trapper, og vil vi helst bare have at alt er på 1 plan? Har du nogle gode erfaringer og råd? 🙂

Udover at dele en flaske champagne, var vi også ude at fejre hussalget med Theodor,
hvor vi delte den her lækkerbisken!

4 kommentarer

 • Charlotte

  Dejligt- tillykke til jer🎉
  I skal simpelthen gå eft mavefornemmelse på huset. Vi har boet i forskudte plan, 2 plan og et plans både m små børn der skulle lærer at gå (og kravle op og ned af trapper ) og alt kan lade dig gøre. Mavefornemmelsen er jo det der er med til st høre det til jeres hjem. Happy House hunting🙌🏻🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte. YES, mavefornemmelsen er virkelig også mit fokus. TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi flyttede fra et hus med trapper til ét-plans hus pga min mand blev rygopereret og fik problemer med trapperne. Min mands ryg er ikke blevet blevet bedre, og jeg er også blevet ryg opereret i mellemtiden, så vi har ikke fortrudt – vi er glade for at have alt i ét plan. Før skulle vi bla bære vasketøj op og ned af trapper mm, og nogle af disse ting undgår vi selvsagt nu 🙂 Vi var virkelig glade for vores gamle hus og havde lagt mange kræfter i renovering men er blevet rigtig glade for beslutningen om flytning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på blogger-livet