Skal jeg stoppe med at have min blog?

Status på blogger-livet

Først og fremmest TUSIND tak for alle jeres kommentarer til mit indlæg ‘Skal jeg stoppe med at have min blog‘. Det varmede at læse dem, og det har hjulpet mig meget i min beslutning. Det er en uge siden, jeg sidst har været forbi bloggen, og jeg er mere eller mindre kommet frem til, hvad jeg vil.

Flere skrev, at jeg ikke måtte lukke eller slette bloggen, og det kommer altså heller ikke til at ske. Der er så mange indlæg med gode tips, råd, træningsprogrammer osv som jeg stadig gerne vil have flere får glæde af.

Jeg har meget at se til, og jeg har mange medier, jeg skal holde styr på: Jeg får dagligt mange beskeder og spørgsmål på Instagram, som jeg går meget op i at svare på, så hurtigt jeg kan, og jeg laver også stories dagligt og poster en masse billeder på min IG. Jeg får henvendelser på mails fra samarbejdspartner, kommende klienter m.m., og så har jeg også en Facebook side, hvor jeg ligeledes får beskeder og skal poste lidt en gang i mellem. Ved siden af det, har jeg en hjemmeside for booking af online forløb og info om mine priser, holdtræning osv. Hver mandag morgen får jeg en status fra mine online klienter, som jeg svarer på mandag og/eller tirsdag, jeg laver løbende nye kostplaner, træningsprogrammer og starter nye klienter op, og hver anden onsdag ringer jeg til dem alle sammen. Lige nu har 23 seje piger, jeg hjælper, coacher, vejleder og det er så inspirerende. Ved siden af hele det her online univers, har jeg holdtræning og personlig træning i Rønne og Nexø, og jeg tror næsten jeg runder 20-25 timer om ugen fra d.2/9, hvor alle mine hold starter op igen. Dertil kommer forberedelse til timerne, kropsmålinger osv. Og så må vi jo ikke glemme, at regnskabet skal ordnes en gang i mellem, så det skal også klares 🙂

Måske I kan fornemme en travl hverdag, som ikke kører fra den klassiske kl.8-16? Jeg arbejder 24/7, og har aldrig ikke rigtig fri. Men sådan er livet som selvstændig, og det er en af grundene til, at jeg elsker mit arbejde. Jeg ved der skal arbejdes for det, og jeg knokler også for, at det skal løbe rundt økonomisk. Jeg prioriterer at få trænet selv eller løbet en tur i min travle hverdag, for det giver mig energi og overskud.

Jeg har længe haft et mål om at udgive et indlæg dagligt eller hver anden dag, men det har på det sidste været lidt af en stress faktor, og jeg har slet ikke kunnet leve op til det. Af den grund sammen med alt det andet, du kan læse, jeg også skal nå, har jeg valgt at fjerne fokus fra bloggen, og koncentrere mig mere om min IG, som det ene medie, hvor jeg vil dele mest ud af min hverdag, mit liv som mor og som selvstændig personlig træner. Jeg vil stadig skrive et indlæg, når jeg føler for det, og når det er passende at skulle skrive mere og længere. Jeg håber på din forståelse, og at du stadig vil følge med her og på IG <3

Min kjole er fra Vero Moda, købt i butikken i Snellemark, Rønne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg stoppe med at have min blog?