Yoy-Go-I-Go halvmarathon på 4 cardiomaskiner

Lidt billeder fra vores sommerferie

Theodor og jeg nyder sommeren, og vores anden uge er snart slut, men heldigvis har vi en uge mere før Theodor skal tilbage i dagpleje. I sidste uge hyggede vi os hjemme, på stranden og hvor jeg arbejdede onsdag og fredag. I denne her uge har vi været meget i Nexø hos mine forældre, der også har ferie. Min far og jeg løber Etape Bornholm, så det går alle aftener med.

‘Vores sommerferie planer’

I den her uge har vi haft vejret med os, vejret på stranden, spist is, leget, cyklet, været i Brændegårdshaven og i morgen fredag skal vi se Popsi & Krelle Sommercirkus, det glæder jeg mig til. Desværre kan Patrick ikke få fri, så min mor tager med.

I næste uge kommer Maja, Anders & Emil, de skulle have været her i starten af juli, men fordi Emil var syg, måtte de aflyse. Vi skal tilbringe et par dage sammen og lege turister, og det ser vi så meget frem til. Patrick har heldigvis fået fri tirsdag-torsdag, så vi alle kan være sammen og holde lidt ferie. Mon jeg skal skrive et indlæg om vores planer her på øen under deres besøg? 🙂

Theodors overalls er fra H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoy-Go-I-Go halvmarathon på 4 cardiomaskiner